آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۵۸۱۷۸

هشدار متخصصان درباره مصرف زیاد دارچین

متخصصان دانشگاه می‌سی‌سی‌پی دریافتند که سینامالدئید (cinnamaldehyde)، ترکیب اصلی موجود در دارچین می‌تواند گیرنده‌هایی را در بدن فعال کند که روند تجزیه برخی دارو‌ها را تسریع می‌کنند و در نتیجه اثربخشی آنها را کاهش می‌دهند.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، طبق نتایج به‌دست آمده از این مطالعه، مصرف مقدار زیاد دارچین ممکن است خطراتی به همراه داشته باشد.

«شابانا خان»، دانشمند اصلی این پژوهش، می‌گوید: نگرانی زمانی آغاز می‌شود که مصرف‌کنندگان مقدار زیادی مکمل دارچین را بدون مشورت با متخصص استفاده کنند. مصرف بیش از حد مکمل‌ها می‌تواند باعث دفع سریع داروی تجویزی از بدن شود که این به کاهش اثربخشی دارو منجر خواهد شد.

متخصصان می‌افزایند روغن دارچین که معمولا در افزودنی‌های معطر برای غذا و لوازم بهداشتی یافت می‌شود، از نظر تداخل گیاهان و دارو‌ها عملا هیچ خطری ایجاد نمی‌کند، اما پوست دارچین به‌ویژه دارچین کاسیا، نوعی دارچین ارزان‌تر که عموما از جنوب چین می‌آید، حاوی ماده‌ای رقیق‌کننده خون به نام کومارین است که می‌تواند مشکلاتی ایجاد کند.

یک نویسنده این مطالعه و معاون مرکز ملی تحقیقات محصولات طبیعی در ایالات متحده، می‌گوید: دارچین اصلِ سریلانکا به دلیل محتوای کمتر کومارین، خطر کمتری دارد.

او خاطرنشان می‌کند که خاصیت رقیق‌کنندگی خون کومارین ممکن است برای افرادی که دارو‌های ضدانعقاد خون مصرف می‌کنند، خطرناک باشد.

دارچین‌های آسیاب‌شده‌ای که در سوپرمارکت‌ها موجودند، معمولا از چوب دارچین کاسیا تهیه می‌شوند.

به گزارش ایندیپندنت، دارچین از دیرباز به دلیل فواید بالقوه آن برای سلامتی از جمله تنظیم سطح قند خون و خواص ضدالتهابی که ممکن است در پیشگیری از دیابت موثر باشد، شناخته شده است. با این حال نتایج این مطالعه بر اهمیت اعتدال در مصرف و مشورت با پزشک قبل از اضافه کردن مکمل‌های دارچین با دز بالا به رژیم غذایی تاکید می‌کند.

شابانا خان تاکید کرد افراد مبتلا به بیماری‌های مزمن که طولانی‌مدت هستند و به‌تدریج پیشرفت می‌کنند، مانند فشار خون بالا، دیابت، سرطان، آرتروز، آسم، چاقی مفرط، اچ‌آی‌وی (ایدز) یا افسردگی باید در مورد مصرف مکمل دارچین با هر نوع مکمل دیگری احتیاط کنند.

او توصیه می‌کند قبل از استفاده از هرگونه مکمل به همراه داروها، با پزشک مشورت کنید، زیرا مکمل‌ها برای درمان، شفا یا کم کردن اثر بیماری‌ها طراحی نشده‌اند و بهتر است همیشه با احتیاط از ادویه‌ها استفاده کنید.

منبع: ایسنا
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار