150 هزار خودروي فرسوده تا پايان سال از رده خارج مي شوند
آخرین اخبار:
کد خبر:۵۶۳۰۴
رئيس سازمان حفاظت محيط زيست:

150 هزار خودروي فرسوده تا پايان سال از رده خارج مي شوند

رئيس سازمان حفاظت محيط زيست با اشاره به اينكه تا الان 650 هزار خودروي فرسوده بالاي 25 سال از مدار خارج شده است، پيش بيني كرد که تا پايان سال جاري اين تعداد به 800 هزار خودرو برسد.

به گزارش خبرنگار اجتماعي «شبکه خبر دانشجو»، محمدجواد محمدي زاده امروز در حاشيه جشنواره كودك و هواي پاك در تالار بزرگ وزارت كشور در جمع خبرنگاران اظهار اميدواري كرد كه از سال آينده توليد خودروي كشور با يورو 3 انجام شود و در پايان پنج ساله برنامه پنجم به يورو 5 كه استاندارد روز دنيا است، برسيم.

رئيس سازمان حفاظت محيط زيست افزود: تا الان 650 هزار خودروي فرسوده بالاي 25 سال از مدار خارج شده و پيش بيني مي كنيم که تا پايان سال به 800 هزار خودرو برسد.

وي فرهنگ سازي را از طرح‌هاي ديگر سازمان حفاظت محيط زيست عنوان و خاطرنشان كرد: يك سندي را با آموزش و پرورش امضا كرديم كه در اين سند قيد شده؛ مفاهيم زيست محيطي و اخلاق زيستي در برنامه هاي درسي گنجانده شود.

محمدي زاده تصريح كرد: سندي را فردا با وزير صنايع امضاء مي كنيم كه عمدتا در مورد مسائل مربوط به پس‌آب‌هاي صنعتي و آلايندگي هايي است كه بعضي از صنايع آلاينده مانند سيمان و فولاد دارند.

رئيس سازمان حفاظت محيط زيست در ادامه گفت: ‌در سند ديگري هم كه چهارشنبه 30 دي‌ماه با وزير بهداشت، درمان و آموزش پزشكي امضاء مي شود، كليه موضوعات مبتلابه پسماندهاي پزشكي، درماني و پس‌آب‌هاي بيمارستاني در آن تشريح شده است.

وي همچنين اظهار داشت: موضوع آلودگي هوا بسيار مهم است و اميدواريم با مشاركت همه دستگاه هاي اجرائي و مردم از آثار زيان‌بار هواي آلوده مصون باشيم./انتهاي پيام/

پربازدیدترین آخرین اخبار