کد خبر:۵۸۰۳۰۸
مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد خرم‌آباد:

۸۰۰ نفر از دانشجویان دانشگاه‌های آزاد لرستان عازم سرزمین‌های نور می‌شوند

مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد خرم‌آباد از اعزام ۸۰۰ نفر از دانشجویان دانشگاه‌های آزاد لرستان به اردوی راهیان نور خبر داد.

اخبار دانشگاهی را از «کانال اخبار دانشگاهی SNN.ir» دنبال کنید

 

حسین موحدی، مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد خرم آباد در گفت و گو با خبرگزاری دانشجو، با اشاره به آغاز سفرهای راهیان نور دانشجویان گفت: امسال ۸۰۰ نفر از دانشجویان دانشگاه های آزاد لرستان، به سرزمین های نور اعزام می شوند.

 

وی گفت: ثبت نام خادمین شهدا ویژه راهیان نور امسال آغاز شده و علاقمندان می توانند جهت ثبت نام به دفاتر بسیج دانشگاه مراجعه کنند.

 

مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد خرم آباد تصریح کرد: اعزام کاروان ها، ۱۲ و ۱۶ اسفندماه صورت می گیرد و در این اردوی معنوی، دانشجویان به مدت سه روز از مناطق عملیاتی جنوب بازدید می کنند.

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار