شهرداري بايد آمادگي لازم در مقابل بحران را داشته باشد
آخرین اخبار:
کد خبر:۶۰۲۴۰
شهردار تهران در جمع خبرنگاران:

شهرداري بايد آمادگي لازم در مقابل بحران را داشته باشد

شهردار تهران گفت: شهرداري تهران بايد به گونه اي سازمان دهي شود تا هر گونه آمادگي لازم براي مقابله با بحران را در پايتخت داشته باشد.

به گزارش خبرنگار اجتماعي «شبكه خبر دانشجو»، دكتر قاليباف امروز در حاشيه مراسم توديع و معارفه مديران سازمان پيشگيري از بحران شهرداري تهران در جمع خبرنگاران گفت: اين سازمان به نقطه اي رسيده است كه كار پيشگيري، سازماندهي و آموزش در بحران مهمترين دغدغه آن است.

وي افزود: تمام مطالعات علمي، فني و بحث مربوط به دفاع غير نظامي در پدافند غير عامل، در اين سازمان انجام شده است.

قاليباف افزود: بايد قابليت مقابله با بحران زلزله را با توجه به آشنايي با اين بلاي طبيعي را داشته باشيم.

شهردار تهران خاطرنشان كرد: به نظر من اقدامات خوبي در اين سازمان صورت گرفته و يكي از مهمترين اهداف آن بايد اين باشد كه به شهروندان تهراني آموزش هاي لازم در اين زمينه داده شود./انتهاي پيام/

پربازدیدترین آخرین اخبار