بايد به آگاهي بخشي در حوزه اعتياد بيشتر پرداخته شود
به گزارش گروه اجتماعي «شبکه خبر دانشجو» الوندي با تأکيد بر اينکه رسانه تنها يک عامل در پيشگيري از گرايش به اعتياد است، اظهار داشت: رسانه بايد با اتخاذ الگوهاي جديد، به ارائه پيامهاي هشداردهنده بپردازد.
سردبير مجله سپده دانايي، نکته ديگر را لزوم مهارتآموزي به افراد درگير اعتياد دانست و يادآوري کرد: سطح مخاطب را بايد بالاتر از افراد در معرض خطر در نظر گرفت، چون خود آنها خيلي مخاطب پيام رسانه نيستند، بلکه خانوادههاي آنها، معلمان، مشاوران، پزشکان و.. در بحث اطلاعرساني جامعه هدف هستند.
الوندي، معتقد است، کليشههايي که برخي رسانهها از آن پيروي ميکنند، منجر به کاهش تأثيرگذاري پيام ميشود.
وي گفت: سه کليشه تيپ، جنسيت و رفتار، به اين منجر ميشود که طيفي از مخاطب فکر کند آنچه گفته ميشود، مربوط به او نيست و مرگ را تنها براي همسايه بداند.
سردبير مجله سپده دانايي که کليشه تيپي را مربوط به چهره و اسامي اشخاص ميداند، در مورد کليشه جنسيتي نيز گفت: در تلويزيون اينگونه نشان داده ميشود که تنها گروههاي ويژه و خاصي درگير اعتياد ميشوند، در صورتيکه واقعيت اين نيست و گروههاي بيشتري به اين موضوع مبتلا هستند.
الوندي در همين زمينه گفت: پخش صحنههاي زننده و کريه، اثرگذاري پيام را کم ميکند؛ چون مخاطب خود را جامعه هدف آن پيام محسوب نميکند./انتهاي پيام/