آخرین اخبار:
کد خبر:۶۱۸۷۰۴
زارع، عضو فراکسیون ورزش مجلس مطرح کرد:

داشتن "برنامه مدون" فاکتوری مهم در انتخاب روسای فدراسیون‌های ورزشی

عضو فراکسیون ورزش مجلس اعتقاد دارد مسئولان هیات‌های استانی در انتخابات فدراسیون‌های ورزشی باید به فردی رای دهند که دارای برنامه مدون باشد و بتواند اقتصاد ورزش را شکوفا کند.

رحیم زارع، عضو فراکسیون ورزش مجلس شورای اسلامی در گفت و گو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری دانشجو با اشاره به اینکه طی چند روز آینده انتخابات چند فدراسیون ورزشی از جمله ژیمناستیک برگزار خواهد شد از این رو مسئولان هیات‌های استانی باید نسبت به انتخاب اصلح و شایسته اقدام کنند، گفت: باید بدانیم که کاندیدای اصلح باید برنامه مدون و مشخص برای اداره مجموعه یک رشته ورزشی داشته باشد لذا این امر یکی از مولفه‌هایی است که باید مورد توجه قرار بگیرد.

 

وی با بیان اینکه کاندیداهای ریاست فدراسیون های ورزشی نباید از رعایت اخلاق ورزشی دور شوند و دچار بی اخلاقی شوند، اظهار کرد: این افراد به عنوان نماد ورزشی محسوب می‌شوند از این رو باید مسائل اخلاقی را رعایت کنند تا برای دیگران الگو قرار بگیرند.

 

سخنگوی کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه مسئولان هیات‌های استانی نباید احساسی به فردی رای دهند و باید نسبت به انتخاب فردی آشنا و از بدنه آن ورزش اقدام کنند، تصریح کرد: امروزه مسئولان فدراسیون های ورزشی باید تلاش کنند تا با استفاده از ظرفیت های موجود اقتصاد ورزش را شکوفا کنند لذا داشتن تخصص این عرصه می تواند مولفه دیگری برای انتخاب اصلح از سوی مسئولان هیات‌های استانی باشد.

 

اعلام حمایت عضو فراکسیون ورزش مجلس از محمدکاظمی/فراکسیون ورزش در حوزه قانونگذاری با وی همکاری خواهد کرد

 

عضو فراکسیون ورزش مجلس شورای اسلامی ضمن اعلام حمایت از دکتر رضا محمدکاظمی، کاندیدای تصدی ریاست فدراسیون ژیمناستیک، اظهار کرد: بر این اساس برنامه های محمدکاظمی در دیدار با وی بررسی شد؛ از این رو با توجه به اینکه محمدکاظمی فردی تحصیلکرده و از بدنه دانشگاهی کشور تلقی می‌شود در صورت اقبال مسئولان هیات‌های استانی از وی، فراکسیون ورزش در حوزه اجرا و قانونگذاری با وی همکاری خواهد کرد.

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار