شماره جديد «تلنگر» در دانشگاه سمنان منتشر شد
به گزارش خبرنگار «شبكه خبر دانشجو» از سمنان، در بيست و پنجمين شماره اين نشريه مطالبي با عنوان هاي «سكولاريسم چيست؟»، «ديكتاتوري روشنفكري»، «فرآيند سكولاريزاسيون فقه شيعه»، «مصدق؛ مسلم يا سكولار؟»، «نقش فدائيان اسلام در ملي شدن صنعت نفت»، «بررسي تاريخي شكل گيري نهضت آزادي ايران»، «از عاشورا تا فتنه عاشورا» و «سفر به سرزمين ملائك» به چاپ رسيده است.
بر اساس اين گزارش، در اين نشريه كه از منظر تاريخي – تحليلي به وقايع و اتفاقات روز مي پردازد، با اشاره به مشروطه، روشنفكري به عنوان طفل نامشروع آن معرفي شده است كه در خرداد 76 بار ديگر به روي كار آمد.
اين گزارش اضافه مي كند، نشريه «تلنگر» همچنين در بخش ويژه اي به بررسي تطبيقي نمادهاي موجود در پوسترها، پلاكاردها و نشانه هاي جنبش سبز اموي و علامات و مشخصه هاي فرقه فراماسونري پرداخته و با اشاره به سابقه و صبغه فكري رهبران اين جنبش، آن ها را مزدوراني وطن فروش دانسته است.
خاطر نشان مي شود، نشريه «تلنگر» در هر شماره ضمن پرداختن به مسائل سياسي – اجتماعي روز، به تبيين جريان شناسي سياسي، تاريخ معاصر و تحليل سياسي مي پردازد./انتهاي پيام/