آخرین اخبار:
کد خبر:۶۲۱۰۸۰

هیچ اطلاعاتی به قربانیان جاسوسی در آمریکا نمی‌رسد

بر اساس حکم جدید دادگاهی در آمریکا، پلیس فدرال ( اف بی آی) حق دارد از کاربران اینترنت جاسوسی کند و ISP ها حق اطلاع رسانی در این مورد را به افراد قربانی ندارند.
به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، در سال ۲۰۱۳ دادگاهی در آمریکا حکم داده بود که اف بی آی نمی‌تواند ISP‌ها را وادار به افشای اطلاعات خصوصی کاربران اینترنت بدون اطلاع آن‌ها کند. اما حکم جدید یک دادگاه این محدودیت قانونی را هم از بین برده است.

بر اساس حکم یک دادگاه تجدیدنظر، ISP ها، نهادهای مالی و شرکت‌های مخابراتی به هیچ وجه حق ندارند کاربران و مشترکان خدمات خود را در جریان تحقیقات و جاسوسی‌های اف بی آی از خود بگذارند و پلیس آمریکا حق دارد با ارسال نامه‌ای درخواست خود برای تحقیقات از کاربران اینترنت را به جریان بیندازد.

حکم مذکور به گونه‌ای تنظیم شده که دست اف بی آی را برای انجام هرگونه تحقیق از کاربران اینترنت بازمی گذارد و قربانیان و ISP‌ها حق هیچ گونه اعتراضی در این زمینه نخواهند داشت. البته قربانیان دیگر از تحقیقات در مورد خود آگاه هم نمی‌شوند تا فرصت اعتراض پیدا نکنند.

اف بی آی از این طریق از تمامی فعالیت‌های آنلاین هر فرد و از جمله از خریدهای وی آگاه می‌شود و آدرس آی پی تمامی افراد در تماس با مظنون را هم کنترل خواهد کرد. گروه‌های مدافع حقوق مدنی در آمریکا به شدت نسبت به این حکم اعتراض کرده اند، اما بعید است تغییری در آن ایجاد شود.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار