استقرار امنيت نسبي در مناطق مرزي و شرق كشور
به گزارش گروه اجتماعي «شبکه خبر دانشجو»، سردار اسماعيل احمدي مقدم امروز 22 اسفندماه در صبحگاه مشترك كاركنان ستاد فرماندهي نيروي انتظامي طي سخناني با اشاره به اينكه روزهاي پاياني سال 88 و برنامه چهارم توسعه كشور سپري مي شود، اظهار اميدواري كرد كه سال 89، سال موفقيت و سربلندي براي كشور، مردم و كاركنان نيروي انتظامي باشد.
وي با تأكيد بر اين كه با تلاش و كوشش مضاعف بتوانيم اميدهاي زنده در نيروي انتظامي را زندهتر كنيم، اظهار اميدواري كرد تا با همت والاي خود در سال 89 به عنوان يك سازمان خدمتگذار شاهد اعتلاي نظام مقدس اسلامي و پليس باشيم.
احمدي مقدم به توفيقات نيروي انتظامي در سال 88 اشاره كرد و گفت: با دستگيري ريگي به دست سربازان گمنام امام زمان (عج)، امنيت نسبي در مرزها و شرق كشور استقرار يافته است.
فرمانده نيروي انتظامي كشور به اجراي طرح هاي اجتماعي و عملياتي و نتايج خوب آن در سال 88 اشاره كرد و گفت: ما نميگوييم جرم از بين رفته؛ اما ديگر دوره اينكه افرادي با قداره كشي، منطقهاي را براي خود غروق كنند و افراد اجازه ورود به منطقه آنها را نداشته باشند، به سر آمده است.
وي به انسداد و كنترل مرزها اشاره كرد و گفت: خوشبختانه مرزهاي ما از بي در و پيكر بودن بيرون رفته و سوداگران مرگ و قاچاقچيان مواد مخدر، كالا، سوخت، سلاح، مواد منفجره و جاسوسان به سادگي نميتوانند در مزهاي ما قد علم كنند.
احمدي مقدم با بيان اينكه نيروي انتظامي به 60 تا 70 درصد از اهداف خود در كنترل و انسداد مرزها رسيده است، به تشكيل فرماندهي مرزباني اشاره كرد و گفت: در مرزباني شاهد افزايش حدود 4 برابري امكانات، تجهيزات و كارآيي هستيم و انشاء الله در برنامه آينده ما شاهد استقرار كامل و كارآمدي اين سازمان خواهيم بود.
فرمانده نيروي انتظامي كشور اقدامات و موفقيتهاي پليس در عرصه مبارزه با مواد مخدر را يادآور شد و گفت: در اين عرصه موفقيتهاي زيادي حاصل شده و به اعتراف سازمان هاي بين المللي ايران در تمام عرصه ها اعم از درمان، پيشگيري، توزيع پيشتاز مبارزه با مواد مخدر است.
وي با اعلام اينكه ايران امسال به عنوان رئيس كميسيون مبارزه با مواد مخدر سازمان ملل انتخاب شده است، خاطرنشان كرد: اين افتخاريست براي كشورمان در عرصه مبارزه با سوداگران مرگ و قاچاقچيان مواد مخدر.
احمدي مقدم با اشاره به اينكه اين كرسي به آساني به دست نيامده، بلكه حاصل خون هاي زياد و تلاشهاي فروان است، افزود: كاهش 5 درصدي معتادان در يك برنامه در حالي كه همه ساله عددي به تعداد معتادان اضافه مي شد، موفقيت كمي نيست.
فرمانده نيروي انتظامي كشور با تأكيد بر اينكه پليس در سال آينده برنامه هاي جامع تري براي مبارزه با اعتياد، مواد فروشان و توزيع كنندگان مواد مخدر دارد، اظهار داشت: مردم بايد از اين پديده زشت و ويرانگر نجات پيدا كنند، البته كاري بسيار سخت؛ اما شدني است.
وي به موفقيت نيروي انتظامي در حوزه تصادفات اشاره كرد و گفت: در يك برنامه، خودروهاي كشور دو برابر شد؛ ولي 20 درصد تلفات و تصادفات كاهش پيدا كرد و اين شبه معجزه است.
احمدي مقدم اضافه كرد: در برنامه قبل (برنامه سوم) در پايان برنامه حدود 50 درصد تلفات نسبت به ابتداي برنامه اضافه شد كه اين دفعه 20 درصد كم شد، در حالي كه خودرو دو برابر افزايش يافت.
فرمانده نيروي انتظامي كشور با تأكيد بر اينكه كاهش تصادفات و تلفات ناشي از آن افتخاري است براي پليس و نشان دهنده بلوغ فكري و فرهنگي مردم عزيز است كه ضرورت مسئلهاي را در مي يابند و همكاري و همراهي مي كنند، خاطرنشان كرد: البته راه طولاني و سختي را در پيش داريم.
وي بر همكاري و همراهي مردم با نيروي انتظامي براي استقرار نظم و امنيت در كشور تأكيد كرد و گفت: بدون مشاركت مردم، پليس در مأموريت هاي خود جندان موفق نخواهد بود.
احمدي مقدم به اقدامات و موفقت هاي نيروي انتظامي درحوزه آگاهي و جرائم جنايي اشاره كرد و خاطرنشان كرد: كشف 90 درصد جرائم در كشورمان توسط پليس، در دنيا بي سابقه است.
فرمانده نيروي انتظامي كشور تصريح كرد: در عرضه اشراف اطلاعاتي و جرياناتي كه بي ثبات كننده كشور هستند هم به موفقيت هاي قابل قبولي دست يافيتم.
وي به اقدامات پليس در عرصه الكترونيك و نرم افزاري اشاره كرد و گفت: بالغ بر80 ميليارد تومان پليس جداي هزينه هاي ديگر سازمانها كه با ناجا همكاري ميكنند، هزينه كرده است كه اگر هزينههاي آنها را هم محسابه كنيم، چيزي حدود 250 ميليارد تومان در حوزه مراقبت هاي الكترونيكي صرف شده است.
احمدي مقدم به برنامه ها و اقدامات نيروي انتظامي در حوزه معيشت كاركنان اين نيرو اشاره كرد و گفت: افزايش منزلت اجتماعي پليس، مهمترين اولويت كاري بنياد تعاون نيروي انتظامي است كه اين اقدامات در سال آينده گسترش خواهد يافت تا كاركنان ما در ماموريت هاي خود دغدغه معيشتي نداشته باشند./انتهاي پيام/