آخرین اخبار:
کد خبر:۶۳۰۵۳۰
در ماه جولای به ثبت رسید؛

افت ۷ درصدی صادرات نفت ایران به آسیا

۴ کشور چین، هند، کره جنوبی و ژاپن در ماه گذشته میلادی مجموعا ۱.۵۲ میلیون بشکه نفت از ایران خریداری کرده اند که این رقم نسبت به مدت مشابه سال قبل افتی ۷.۱ درصدی را نشان می‌دهد.
به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، به نقل از رویترز، آمارهای رسمی و داده‌های حاصل از رصد نفتکش‌ها نشان می‌دهد که صادرات نفت ایران به مشتریان عمده آسیایی اش در ماه جولای نسبت به ماه گذشته که به پایین‌ترین رقم ۱۴ ماه گذشته رسیده بود افزایش یافته است. میزان خرید نفت کره جنوبی از ایران در این ماه حدود ۳۰ درصد رشد داشته و خرید نفت چین از این کشور نیز اندکی افزایش داشته است و به این طریق کاهش خرید ژاپن و هند جبران شده است. بر اساس این گزارش، ۴ کشور چین، هند، کره جنوبی و ژاپن در ماه گذشته میلادی مجموعا ۱.۵۲ میلیون بشکه نفت از ایران خریداری کرده اند.
هر چند میزان صادرات نفت ایران به این ۴ کشور نسبت به ماه گذشته رشد داشته، اما نسبت به مدت مشابه سال قبل افتی ۷.۱ درصدی را نشان می‌دهد. ایران قصد دارد میزان تولید نفت خود را از ۳.۸ میلیون بشکه ماه‌های اخیر به حدود ۴ میلیون بشکه در روز برساند.
در ۷ ماهه نخست سال جاری میلادی، خرید نفت مشتریان عمده آسیایی از ایران همچنان ۱۶.۶ درصد بالاتر از مدت مشابه سال گذشته بوده و در سطح اندکی پایین‌تر از ۱.۷ میلیون بشکه در روز قرار گرفته است.
ایران توانسته از توافق کاهش تولید اوپک معاف شود و این فرصت را داشته باشد تا میزان تولید خود را بالا ببرد.
جدیدترین آمار‌ها نشان می‌دهد که میزان واردات کره جنوبی از ایران در ماه جولای با ۲۶.۷ درصد افزایش به ۳۶۸ هزار و ۹۳۵ بشکه در روز رسیده است. میزان خرید نفت چین از ایران نیز با اندکی رشد به ۵۶۸ هزار و ۷۱۹ بشکه در روز رسیده است.
میزان خرید هند از ایران در ماه جولای نسبت به مدت مشابه سال گذشته ۲۰.۷ درصد افت داشته و به ۴۱۴ هزار و ۹۰۰ بشکه در روز رسیده است.
همچنین خرید نفت ژاپن از ایران با ۳۴.۷ درصد کاهش به ۱۶۷ هزار و ۵۰۵ بشکه در روز رسیده است.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار