
کد خبر:۶۳۴۱۸۸
معاون فرهنگی دانشگاه یزد:
جشن استقبال از دانشجویان ورودی جدید بعد از دهه اول محرم برگزار میشود
معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه یزد گفت: با توجه به اینکه در آستانه ماه محرم قرار داریم، در روز استقبال از دانشجویان ورودی جدید مراسمی نخواهیم داشت و برگزاری مراسم جشن به بعد از 13 محرم موکول شده است.

کاظم ماندگاری، معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه یزد در گفتوگو با خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، با بیان اینکه از درب ورود دانشگاه برای دانشجویان ورودی جدید مراسم استقبال خواهیم داشت، گفت: این مراسم بیشتر جهت سرعت بخشیدن روند ثبت نام انجام خواهد شد تا دانشجو در کمترین زمان ممکن مراحل ثبت نام، انتخاب واحد و دریافت کارت دانشجویی خود را انجام دهد.
وی در ادامه افزود: تمهیداتی اندیشیده شده تا خانواده های همراه دانشجویان از حضور فرزندان خود در دانشگاه آسوده خاطر باشند و نیز بتوانند در مکانی مناسب استراحت داشته باشند.
معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه یزد با اشاره به قرار گرفتن در آستانه ماه محرم افزود: در روز استقبال از دانشجویان مراسمی نخواهیم داشت و برگزاری مراسم به بعد از 13 محرم موکول شده است.
وی تصریح کرد: مراسم دانشجویان مقطع کارشناسی 15 مهرماه و مراسم دانشجویان مقطع کارشناسی ارشد و دکتری 17 مهرماه برگزار خواهد شد.
ماندگاری با بیان اینکه برنامه های مختلفی برای روز مراسم تدارک دیده شده است، گفت: معرفی مدیریت دانشگاه، پذیرایی، صرف شام، سخنرانی، هدیه های فرهنگی و معرفی تشکل ها از جمله برنامه های روز مراسم خواهد بود.
معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه یزد با اشاره به احتمال پذیرش بین 2000 تا 2200 دانشجو در سال تحصیلی جدید گفت: تشکل ها و کانون های دانشجویی با برپایی غرفه به معرفی فعالیت های خود و عضوگیری خواهند پرداخت.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.