۶۹ هزار و ۸۱۲ دستگاه خودرو در شهریور امسال تولید شد که ۹۹ درصد از حجم تولیدات به خودروهای گروه سبک و یک درصد دیگر به خودروهای گروه سنگین اختصاص داشت.
به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، به نقل از وزارت صنعت، معدن و تجارت، ۶۹ هزار و ۸۱۲ دستگاه خودرو در شهریور امسال تولید شد که ۹۹ درصد از حجم تولیدات به خودروهای گروه سبک و یک درصد دیگر به خودروهای گروه سنگین اختصاص داشت. بر اساس گزارش ارزشیابی خودروهای ساخت داخل که ازجانب اداره کل خودرو و نیرو محرکه وزارت صنعت، معدن و تجارت منتشر شد، در شهریور امسال ۶۹ هزار و ۸۱۲ دستگاه خودرو تولید شد که ۹۹ درصد از حجم تولیدات به خودروهای گروه سبک و یک درصد دیگر به خودروهای گروه سنگین اختصاص داشت.
همچنین خودروهای تولید کشور در این ماه، شامل ۵۰ مدل خودرو درگروه سبک و هفت مدل در گروه سنگین بود. در شهریور امسال در گروه خودروهای سبک ۱۰ خودرو و در گروه خودروهای سنگین دو خودرو توانستند چهار ستاره کیفی به دست آورند.
وانت تندر سه ستارهای ایران خودرو
بنا بر این گزارش، در گروه سبک و در بخش وانت، وانت تندر شرکت ایران خودرو با دریافت سه ستاره کیفی بالاترین کیفیت خودروهای تولیدی ساخت داخل را در سطح قیمتی پایینتر ۵۰۰ میلیون ریال در این ماه به خود اختصاص داد و خودروی وانت سایپا X. ۱۵۱ شرکت بن رو با کسب دو ستاره کیفی در رتبه دوم جای گرفت.
وانت پیکاپ فوتون ایران خودرو دیزل نیز در کلاس قیمتی بالاتر از ۵۰۰ میلیون ریال تنها خودرویی بود که توانست دو ستاره کیفی را از آن خود کند.
۱۰ خودروی سواری با ۴ ستاره کیفی
همچنین در بخش سواری خودروهای نیو مزدا ۳ شرکت بهمن موتور و گرند ویتارای شرکت ایران خودرو خراسان در سطح قیمتی بالاتر از هزار میلیون ریال با کسب چهار ستاره کیفی بالاترین کیفیت خودروها را به دست آوردند. این دو خودرو در ارزشیابی مرداد امسال نیز چهار ستاره را کسب کرده بودند.
در سطح قیمتی ۷۵۰ میلیون تا هزار میلیون ریال نیز خودروهای هیوندا ۲۰ i. کرمان موتور و کیاسراتوی شرکت سایپا موفق به دریافت چهار ستاره کیفی شدند. تیگو ۵ مدیران خودرو و JAC-S ۵ کرمان موتور نیز در این کلاس قیمتی با سه ستاره کیفی در رتبه بعدی قرار گرفتند. همگی خودروهای این کلاس قیمتی در ارزشیابی مردادماه به همین اندازه ستاره کیفی به دست آورده بودند.
از سوی دیگر در کلاس قیمتی ۵۰۰ تا ۷۵۰ میلیون ریال خودروی هیوندا ۱۰ i. ساخت شرکت کرمان موتور چهار ستاره کیفی به دست آورد و چانگان CS ۳۵ سایپا سیتروئن، آریزو ۵ مدیران خودرو، JAC-J ۵ کرمان موتور و برلیانس H. ۳۳۰ پارس خودرو توانستند سه ستاره کیفی به دست آوردند. در این کلاس قیمتی آریو اتوماتیک شرکت بن رو نیز دو ستاره به دست آورد. این خودرو در ارزشیابی مردادماه نیز دو ستاره کیفی کسب کرده بود.
همچنین در سطح قیمتی ۲۵۰ تا ۵۰۰ میلیون ریالی خودروهای رنو ساندرو و پارس تندر پارس خودرو و خودروهای پژو ۲۰۷ اتوماتیک، تندر ۹۰ اتوماتیک و تندر ۹۰ پلاس اتوماتیک ایران خودرو با دریافت چهار ستاره کیفی بالاترین کیفیت خودروهای تولید ساخت داخل را در این ماه و در این کلاس قیمتی به خود اختصاص دادند.
در کلاس قیمتی پایینتر از ۲۵۰ میلیون ریال نیز دو خودروی سایپا X. ۱۳۱ و سایپا X. ۱۳۲ شرکت سایپا و همچنین سایپا X. ۱۳۱ پارس خودرو هر کدام تنها یک ستاره به دست آوردند. این خودروها در ارزشیابی ماه مرداد نیز یک ستارهای بودند.
دو خودروی کشنده برتر در شهریورماه امسال.
اما در گروه سنگین و در بخش باری خودروهای کشنده اسکانیا ۴۱۰ G. ماموت دیزل و کشنده ولوو ۵۰۰ FH سایپا دیزل هر کدام با دریافت چهار ستاره کیفی بالاترین کیفیت خودروهای تولیدی ساخت داخل را در این ماه به خود اختصاص دادند و در بخش مسافری تنها خودروی تولیدی اتوبوس بین شهری اسکانیا ۴۲۱۲ مارال ساخت شرکت عقاب افشان است که دو ستاره کیفی نیز به دست آورد.
کامیونت ایسوزو NPR ۷۵ K. در بخش کامیونت و کامیون NPR ۷۵ M. در بخش کامیون که هر دو ساخت شرکت بهمن دیزل هستند، هر کدام دو سه ستاره کیفی را از آن خود کردند. همگی این خودرو در ارزشیابی قبلی که مرداماه انجام شد به همین اندازه ستاره کیفی دریافت کرده بودند.
۳ محصول ایران خودرو در رده کیفی ۴ ستاره
بر اساس این گزارش سه محصول ایران خودرو در رده کیفی چهارستاره قرار گرفت و این شرکت از لحاظ تعداد محصولات با درجه کیفی بالا رتبه اول را کسب کرد. از این نظر دو شرکت کرمان موتور و پارس خودرو هر کدام با دو محصول چهار ستاره در رتبه بعدی قرار گرفتند.