آخرین اخبار:
کد خبر:۶۳۹۶۵۷
وزیر دارایی ایتالیا خبر داد

علاقمندی شرکت‌های ایتالیایی برای همکاری با ایران در حوزه‌های مختلف

وزیر دارایی ایتالیا بر عزم آن کشور در گسترش مناسبات با ایران تاکید و آمادگی کشورش را برای همکاری در حوزه‌های مختلف اعلام کرد.
به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، به نقل از شادا، وزیر امور اقتصادی و دارایی کشورمان که برای شرکت در اجلاس پائیزه وزرا در بانک جهانی و صندوق بین‌المللی دیروز عصر وارد واشنگتن شده بود با وزرای چند کشور دیدار و ملاقات نمود.

کرباسیان در دیدار با وزیر دارایی ایتالیا ضمن اشاره به ۳ برابر شدن حجم مبادلات بین دو کشور در ۶ ماهه اول سال ۲۰۱۷ در مقایسه با سال قبل بر ضرورت گسترش بیشتر روابط اقتصادی دو کشور تاکید نمود.

بر اساس این گزارش، کرباسیان با اشاره به مذاکرات بسیار خوب بین دو کشور در حوزه ایجاد خطوط اعتباری و اقدامات جدی انجام شده توسط بانک مرکزی و وزارت امور اقتصادی و دارایی کشورمان از یکسو و بانک‌های ایتالیایی از سوی دیگر اظهار امیدواری کرد که حسب توافقات انجام شده طی چند هفته آتی این موافقتنامه‌ها به امضای طرفین برسد.

مطابق این گزارش، وی هم چنین با اشاره به اقدامات بسیار خوب کشورمان در حوزه شفاف‌سازی و سازماندهی عملیات بانکی و برنامه‌های موفق اقتصادی کشور در طی چند سال اخیر اظهار داشت: حفظ رشد ۱۲ درصدی اقتصادی و متوسط ۸ درصد طی برنامه‌های توسعه‌ای مان نیاز به ایجاد تنوع در تامین منابع مالی و تکنولوژی در کشور با تکیه بر توانمندی‌های داخلی دارد.

وی همکاری با ایتالیا در حوزه‌های مختلف بویژه صنایع فولاد، حمل و نقل و نظائر آن را زمینه‌های خوبی برای تقویت این همکاری‌ها دانست.

این گزارش حاکی است، وزیر دارایی ایتالیا نیز در این ملاقات ضمن تاکید بر عزم آن کشور در گسترش مناسبات دوجانبه آمادگی کشورش را برای همکاری در حوزه‌های مختلف اعلام و بر علاقمندی کمپانیهای ایتالیایی برای همکاری با طرف‌های ایرانی تاکید نمود.

وی همکاری‌های مالی بین دو کشور را زمینه ساز همکاری‌های فنی و تکنیکی بین ایران و ایتالیا دانست.

سپس در این ملاقات طرفین حوزه‌های مختلف همکاری‌ها را مورد بررسی قراردادند.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار