همت مضاعف و كار مضاعف باعث افزايش بهره‌وري مي‌شود
آخرین اخبار:
کد خبر:۶۴۰۳۸
رئيس دانشگاه رازي كرمانشاه:

همت مضاعف و كار مضاعف باعث افزايش بهره‌وري مي‌شود

رئيس دانشگاه رازي كرمانشاه همت مضاعف و كار مضاعف را موجب افزايش بهره‌وري در همه زمينه‌ها دانست و گفت: در سال 89 بايد پيام نوروزي مقام معظم رهبري را عملياتي، و از تمام پتانسيل در راه دستيابي به توسعه پايدار استفاده كنيم.

دكتر محمدمهدي خدايي در گفت‌وگو با خبرنگار «شبكه خبر دانشجو» در كرمانشاه، اظهار داشت: با وجود اينكه سال خوبي را پشت سر گذاشتيم و در بعضي از شاخص‌ها موفقيت‌هاي خوبي داشتيم، اما تا رسيدن به وضعيت مطلوب فاصله زيادي داريم.

وي در ادامه خاطرنشان كرد: در اسلام بيكاري مردود است و كار به عنوان امري مقدس شناخته شده، لذا پيشرفت اجتماع بدون كار و تلاش سازنده امري غيرممكن است.

رئيس دانشگاه رازي كرمانشاه تصريح كرد: كار و تلاش و خلاقيت همگام با رعايت ارزش‌هاي اسلام نشان دهنده عزت و قدرت جامعه است.

خدايي در پايان ابراز اميدواري كرد كه در سال همت مضاعف و كار مضاعف با رفع مشكلات و موانع، روند توسعه آموزش عالي استان سرعت بيشتري يابد./انتهاي پيام/

پربازدیدترین آخرین اخبار