کد خبر:۶۴۳۱۸۹
استاد دانشگاه ویسکانسین:

مشکل ترامپ با ایران ساخت سلاح هسته‌ای نیست/ نفوذ در خاورمیانه عامل اصلی دشمنی آمریکا با ایران

صوفی با اشاره به علت اصلی دشمنی آمریکا علیه ایران گفت: مشکل آمریکا با ایران افزایش نفوذ ایران در خاورمیانه است که به علت ندانم کاری‌ها و اشتباهات راهبردی خود آمریکائی‌ها صورت گرفته است.

دکتر عبدالله صوفی، استاد دانشگاه ویسکانسین آمریکا در گفت‌وگو با خبرگزاری دانشجو گفت: از آنجایی که دستگاه‌های امنیتی آمریکا بطور علنی اعلام کرده بودند ایران فعالیت‌ها برای به دست آوردن سلاح اتمی را بعد از سر نگونی صدام جلاد در سال 2003 پایان داده بود در حقیقت مشکل آمریکا با ایران مشکل تولید سلاح هسته ای نبوده است، بلکه این ادعا ابزاری برای منفرد کردن ایران در جامعه جهانی بود.

وی افزود: گفتنی است علت این که دستگاه های امنیتی آمریکا متفق القول چنین گزارشی به جورج بوش داده بودند در حقیقت برای جلوگیری حمله نظامی که نئو کان‌ها و صیهونیست علیه ایران در سر می‌پروراندند و آن هم بخاطر تهمت اینکه ایران هم مانند دو محور شرارت دیگر (عراق و کره شمالی) در حال توسعه سلاح هسته می‌باشد، بود.

صوفی با اشاره به علت اصلی دشمنی آمریکا علیه ایران گفت: مشکل آمریکا با ایران افزایش نفوذ ایران در خاورمیانه است که به علت ندانم کاری‌ها و اشتباهات راهبردی خود آمریکائی‌ها صورت گرفته است.

استاد دانشگاه ویسکانسین ادامه داد: مشکل آقای ترامپ با برجام این است که این توافق نامه بهانه اصلی اما دروغین فعالیت‌های تولید سلاح هسته‌ای ایران که باعث وحدت کشورهای اروپائی، روسیه و چین با آمریکا شده بود، ایرا ن را نا کارآمد کرده است. بنابراین ترامپ مدعی است که برجام حربه اصلی که بر اساس آن به آمریکا امکان این را می‌داد که ایران را با جنگ اقتصادی تسلیم و یا نابود کند نا کار آمد نموده.

وی در نهایت افزود: منطق نا گفته ترامپ این است که برجام معضل تخیلی آمریکا را که وجود خارجی نداشت حل و اما مشکل واقعی آمریکا را با ایران که همان افزایش قدرت راهبردی ایران در خاورمیانه که منافع آمریکا و همدستانش را به خطر می‌اندازد لاینحل نموده است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار