کد خبر:۶۵۳۵۴۳
ظهر امروز؛

تجمع ضد استکباری دانشگاه‌های مشهد در حمایت از فلسطین برگزار شد

دانشجویان دانشگاه‌های مشهد در حمایت از مردم فلسطین و در اعتراض به اقدام آمریکا مقابل دفتر سازمان ملل در مشهد تجمع برگزار کردند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجو از مشهد، دانشجویان دانشگاه‌های مشهد در حمایت از مردم فلسطین و در اعتراض به اقدام آمریکا مقابل دفتر سازمان ملل در مشهد تجمع برگزار کردند.

تجمع کنندگان با در دست داشتن پرچم فلسطین و با سردادن شعارهای چون «مرگ بر آمریکا»، «مرگ بر اسرائیل» و «الله اکبر» حمایت خود را از مردم فلسطین نشان دادند.

رضا عابدی گناباد، کارشناس مسائل سیاسی در این تجمع گفت: تا پیش از انقلاب اسلامی مبارزه با رژیم صهیونیستی ملی گرایی بود؛ اما با پیروزی انقلاب اسلامی بیداری اسلامی ایجاد شد و امروز می بینیم که تمام توطئه‌های دشمنان نقش برآب شده است.

وی با اشاره به تصمیم ترامپ در خصوص اعلام قدس به عنوان پایتخت رژیم اشغالگر قدس بیان کرد: این اقدام ترامپ ثابت کرد که سازش با ظالم و سلطه‌گرامکان پذیر نیست و مسئولان کشور در خصوص قضیه فلسطین باید حساسیت نشان دهند.

 بیانیه این تجمع توسط دانشجویی از سوریه به زبان عربی نیز قرائت شد و در ادامه مراسم احمد واعظی مداحی  کرد.

در پایان مراسم پرچم اسرائیل توسط دانشجویان به آتش کشیده شد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار