آخرین اخبار:
کد خبر:۶۶۰۲۳۲
استاندار تهران:

توانمندسازی در بافت‌های فرسوده و حاشیه‌ای در دستور کار قرار بگیرد

استاندار تهران گفت:حاشیه نشینی و وجود بافت‌های فرسوده در اطراف شهر‌ها فضا را برای گسترش بزهکاری و آسیب‌های اجتماعی فراهم می‌کند و باید در جهت توانمندسازی این فضا‌ها اقدام شود.
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، سیزدهمین جلسه ستاد فرهنگی و اجتماعی مدیریت و ساماندهی آسیب‌های اجتماعی استان تهران به ریاست محمدحسین مقیمی استاندار و با حضور محسن همدانی معاون امنیتی و انتظامی استانداری، شکراله حسن بیگی سرپرست معاونت سیاسی و اجتماعی استانداری، سیاوش شهریور مدیرکل اجتماعی و فرهنگی استانداری، عیسی فرهادی فرماندار تهران و اعضای ستاد برگزار شد.

استاندار تهران در این جلسه با اشاره به ضرورت آموزش مهارت‌های زندگی در کنار مشاوره قبل از ازدواج گفت: اگر با کمک دستگاه‌های مسئول بتوانیم با آموزش ٢١ مهارت تعریف شده زندگی به جوانان، سالانه درصدی از میزان طلاق کم کنیم کار بزرگی انجام می‌شود.

وی افزود:در توجه به موضوع آسیب‌های اجتماعی همه دستگاه‌ها و سه قوه هم جهت هستند تا دستورات مقام معظم رهبری تحقق یابد.

مقیمی با تأکید بر اهمیت همکاری دستگاه‌ها با سازمان بهزیستی به عنوان سازمانی حمایتی در موضوع آسیب‌های اجتماعی تصریح کرد: هر اطلاعات و کمکی از دستگاه‌ها لازم است برای حل آسیب‌ها باید در اختیار قرار بگیرد.

استاندار تهران گفت:سازمان‌های مردم نهاد نیز نقش مهمی در کنترل و رفع آسیب‌های اجتماعی به عهده دارند و مشاوره‌های قبل از ازدواج باید با جدیت پیگیری شود.

وی ادامه داد: بهره مندی از فضای رسانه‌ها به ویژه صدا و سیما و شبکه‌های اجتماعی و مشاوره به دانش آموزان در مدارس فرصت خوبی برای طرح اهمیت مشاوره قبل از ازدواج فراهم می‌کنند.

مقیمی با بیان اینکه آموزش مهارت‌های زندگی در زمان به موقع، اثرات مثبتی در زندگی جوانان دارد گفت:خیلی از طلاق‌ها به دلیل نداشتن درک مشترک نسبت به وظایف در میان زوجین اتفاق می‌افتد.

استاندار تهران به نقش مؤثری که روحانیون در گفت و گو با مردم دارند اشاره کرد و افزود: ٣٥٤ سرای محله از سوی شهرداری تهران ایجاد شده است که روحانیون می‌توانند در آن‌ها مشاوره‌های مؤثری در بخش‌های مختلف ارائه دهند.

وی کانون‌های فرهنگی و اجتماعی مساجد را فرصت خوبی برای مشاوره و آموزش مهارت زندگی دانست و تصریح کرد: حاشیه نشینی در استان تهران و وجود بافت‌های فرسوده در اطراف شهر‌ها فضا را برای گسترش بزهکاری و آسیب‌های اجتماعی فراهم می‌کند و باید در جهت توانمندسازی این فضا‌ها با همکاری دستگاه‌های مسئول اقدام شود.

مقیمی در پایان بر آموزش مهارت‌های زندگی از دوران پیش دبستانی تا دبیرستان در مدارس تأکید کرد.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار