آخرین اخبار:
کد خبر:۶۷۵۷۳۲

ایجاد سالی ۳۰۰ هزار شغل در گرو بهسازی بافت فرسوده

عضو هیات رئیسه کمیسیون عمران مجلس، از عقب ماندگی دولت از برنامه های بالادستی در حوزه نوسازی بافت فرسوده انتقاد کرد.
به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، به نقل از خانه ملت شادمهر کاظم زاده با تاکید بر ضرورت نوسازی بافت فرسوده در کشور، گفت: دولت در عمل به قانون در حوزه نوسازی بافت فرسوده عقب است.

عضو هیات رئیسه کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی، با بیان اینکه تاخیر در اجرای قانون در حوزه نوسازی و بهسازی بافت فرسوده به مثابه پاک کردن صورت مسئله است، افزود: دولت باید طبق قانون سالی یکصد هزار واحد مسکونی فرسوده را مورد بازسازی و بهسازی قرار دهد.

تسریع در نوسازی بافت فرسوده ضروری است

نماینده مردم ایلام، دهلران، دره شهر و آبدانان در مجلس شورای اسلامی، با تاکید بر اینکه با توجه به زلزله‌های اخیری که در کشور رخ داده توان دولت باید در حوزه تسریع در نوسازی بافت فرسوده متمرکز شود، تصریح کرد: برنامه مداری برای بهسازی بافت‌های ناکارآمد شهری بهترین مولفه برای بهبود وضعیت در این نوع سکونت گاه‌ها است.

وی با بیان اینکه ارایه تسهیلات ارزان بهترین اقدام برای تسریع در نوسازی بافت فرسوده است، گفت: دولت باید ضمن کاهش نرخ سود این نوع تسهیلات افزایش رقم آن را نیز در دستور کار خود قرار دهد.

این نماینده مردم در مجلس دهم، با اشاره به درنظر گرفتن وام ۶ درصدی برای خرید آپارتمان نوساز در بافت فرسوده، افزود: این دست اقدامات برای افزایش تمایل به خرید وفروش در بافت فرسوده باید افزایش یابد.

وجوه اداره شده برای نوسازی بافت فرسوده به کار گرفته شود

وی با تاکید بر اینکه وجوه اداره شده برای نوسازی بافت‌های فرسوده باید به کار گرفته شوند، گفت: دولت باید در این حوزه از همه توان خود بهره گرفته و با تشویق بخش خصوصی حضور این بخش را نیز پررنگ کند.

این نماینده مردم در مجلس دهم، با بیان اینکه با نوسازی بافت فرسوده در کشور اشتغال زیادی ایجاد خواهد شد، افزود: با توجه به شعار سال باید با استفاده از کالای ایرانی و مصالح تولید داخل علاوه بر رونق اقتصادی ایجاد اشتغال را نیز تقویت کنیم.

کاظم زاده ادامه داد: با تحقق اهداف قانون در حوزه نوسازی بافت فرسوده تحولی چشمگیر در اقتصاد کشور رخ داده و دست کم ۳۰۰ هزار نفر از یک میلیون شغل وعده داده شده از سوی دولت محقق می‌شود.

وی با تاکید بر اینکه دولت باید مطابق قوانین بالادستی از جمله برنامه ششم توسعه نسبت به نوسازی بافت فرسوده و ناکارآمد شهری اقدام کند، افزود: حرکت دولت در این حوزه مطابق قانون می‌تواند بخش مسکن را نیز به تحول وادارد.

نوسازی بافت فرسوده شهری موجب غفلت از بافت‌های ناکارآمد روستایی نشود

این نماینده مردم در مجلس دهم، تاکید کرد: تمرکز دولت بر نوسازی بافت فرسوده شهری نباید موجب غفلت از بافت‌های ناکارآمد روستایی شود، زیرا این نوع سکونت گاه‌ها نیز در خطر زمین لرزه و اتفاقاتی از این دست قرار دارند.

عضو هیات رئیسه کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی، با بیان اینکه دولت علاوه بر اینکه باید مجری بازآفرینی شهری و روستایی باشد باید با ارایه یارانه‌های همچون کاهش درصد وام تسهیل گر امور باشد، گفت: دولت باید بداند توجه به مسکن به عنوان موتور محرک اقتصاد نیازمند جذب سرمایه گذار و همچنین هدایت نقدینگی است. /
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار