ارائه برنامه هاي آموزشي قرآن و عترت در پايه هاي مختلف آموزشي
به گزارش خبرنگار «شبكه خبر دانشجو» از سمنان، ابوالقاسم فزوهي روز گذشته در جمع نمازگزاران نماز جمعه سمنان گفت: نگاه به آموزش و پرورش بايد بر اساس قداست، احترام و كمك باشد.
وي با بيان اينكه بهترين سال هاي عمر فرزندان اين سرزمين در آموزش و پرورش مي گذرد، افزود: ضمن توجه به مسائل آموزشي بايد به اخلاق و تربيت دانش آموزان نيز توجه كرد.
مديركل آموزش و پرورش استان سمنان تحول بنيادين در آموزش و پرورش را در جهت بهبود ساختار و محتواي آموزشي و شيوه هاي نوين تدريس ضروري دانست و تاكيد كرد: سيستم آموزشي بايد به حافظه محوري، تفكر و خلاقيت روي آورد.
فزوهي تغيير شيوه ارزشيابي در دوره ابتدايي از كمي به توصيفي، حذف كنكور و يادگيري هاي خلاقيت محور را شرايط جديدي در آموزش وپرورش خواند كه در جهت تحول بنيادين صورت گرفته است.
وي نهضت قرآن آموزي را از برنامه هاي ويژه اين وزارتخانه عنوان كرد و افزود: امسال در سال تحصيلي 90 – 89 آموزش قرآن در دوره ابتدايي و آشنايي بيشتر و انس با قرآن و عترت در دوره هاي متوسطه و راهنمايي با شرايط ويژه در دستور كار است.
مديركل آموزش و پرورش استان سمنان با اشاره به تاكيد دين اسلام بر آموزش شنا از قرار گرفتن اين ورزش در برنامه آموزشي دانش آموزان خبر داد و گفت: در جهت مطالبه منويات مقام معظم رهبري ستاد تكريم معلم نيز شروع به كار كرده است.
فزوهي با تاكيد بر ضرورت تاسي معلمان به استاد بزرگوار شهيد مطهري يادآور شد: معلمان بايد آثار اين شهيد را مورد توجه قرار داده و شيوه معلمي شهيد مطهري را در دستور كار خود قرار دهند تا به يك معلم روز آمد و كارآمد كه با عمق جان مباحث را منتقل مي كند، تبديل شوند./انتهاي پيام/