کد خبر:۶۸۱۵۲۲
واکنش توئیتری دانشجویان خراسان شمالی/

#استانداری_خراسان شمالی رکورد استقلال و پرسپولیس را جابجا کرد/ تغییر ۹ استاندار در مدت ۱۴ سال!

به نظر می‌رسد بناست استان خراسان شمالی نهمین استاندار در مدت عمر ۱۴ ساله‌ خود را تجربه کند؛ تغییراتی به این معنا که دولت‌ها با تغییر دادن پیاپی استانداران ...
حسین اکبری

به گزارش  خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو از بجنورد، در ماه‌های اخیر و با آغاز دولت دوازدهم شاهد تغییر تعداد زیادی از استانداران از سوی وزارت کشور بوده‌ایم، که اهم انتخاب این استانداران براساس غیربومی بودن آن‌ها بوده و این موضوع مورد انتقاد بسیاری از کارشناسان قرار گرفته است.

در ادامه‌ این تغییرات به نظر می‌رسد، بناست استان خراسان شمالی نهمین استاندار در مدت عمر ۱۴ ساله‌ خود را تجربه کند؛ تغییراتی که به معنی این است که دولت‌ها برنامه‌ی ویژه‌ای برای این استان نداشته و با تغییر دادن پیاپی استانداران، صرفا مسکنی بر درد مردم این استان می‌زنند.

بسیاری از کارشناسان معتقدند مسئولان دولت، کرسی استانداری خراسان شمالی را به دید یک آزمون برای مدیران می‌نگرند تا در صورت موفقیت مدیر مورد نظر، آن فرد را به مدیریت بالاتری منصوب کنند.

در هر حال به نظر می‌رسد استان خراسان شمالی وضعیت مطلوبی را از نظر داشتن استاندار به خود نمی‌بیند. تجربه‌ ۹ استاندار فقط در مدت ۱۴ سال به خودی خود یک رکورد برای این استان مطرح می‌شود. این تغییرات باعث واکنش‌های توئیتری دانشجویان استان خراسان شمالی به این ماجرا شده است.
 
میلاد حضرتی در واکنش به احتمال تغییر استاندار خراسان شمالی نوشت: ‏تا جایی که یادم میاد استان ما همش استاندار عوض کرده:)))
جوری شده که مردم استاندارشونو نمیشناسن یا ازشون بپرسی استاندارتون کیه میگن الان یا الان؟:)
#خراسان_شمالی


کاربر امیر خلجی با بررسی دلایل تغییر استانداران نوشت: ‏۱۴ سال و ۹ استاندار در خراسان شمالی؟!  انتخاب با خودتونه ...
یا ۱.۵ سال طول میشکه پولدار بشی و بری،
یا ۱.۵ سال طول میکشه که مدیر بشی و بری جای بالاتر،
یا ۱.۵ سال طول میشکه که بفهمن بلد نیستی،
یا ۱.۵ سال طول میشکه که با استان بازی کنن،
یا ۱.۵ سال.
#خراسان_شمالی، #استانداربازی

مهدی علیپور نیز در دو توئیت نظر خود را اعلام کرد و با طعنه به وارد کردن مدیر نوشت:
- بغلی بگیر
+ چیو بگیرم؟
استاندار خ. شمالی رو
+ چیکارش کنم؟
بده بغلی،
‎#استاندار_بازی، #خراسان_شمالی

خراسان شمالی در ۱۴ سالی که استان شده ۹ استاندار عوض کرده که اکثر آن‌ها غیربومی بوده‌اند! یاد حرف نعمت زاده افتادم که می‌گفت: باید از خارج مدیر وارد کنیم که همچین بیخود هم نمی‌گفت:، هم مدیریتش بهتره، هم پارتی بازی نمی‌کنه و هم با کلاس تره! لامصبا خب یکم هم غربی باشید...

کاربر بهنام صادقی نیز با اشاره به عدم حل مشکلات مردم استان خراسان شمالی نوشت: استاندار #خراسان_شمالی بازم تغییر کرد و همچنان مشکلات مردم این استان حل نشد. طبیعی هم هست. در دوسال چه میشه کرد؟! فقط میشه گفت: #علی_برکت_الله


 
فائزه روشن با گذاشتن نام «استانداران گذرا» بر استانداران خراسان شمالی نوشت: ‏با این وضعیت ‎#استانداران_گذرا مسلما استان ‎#خراسان_شمالی محروم خواهد موند!
پ. ن: ۹ استاندار در ۱۴ سال!

عبدالله صالحی با اشاره به رکورد تعویض استاندار در خراسان شمالی نوشت: ‏‎#استانداری_خراسان شمالی رکورد استقلال و پرسپولیس را در نقل و انتقالات زد.
 
سایت ۹۰ اعلام کرد استانداری خراسان  شمالی طی ۱۴ سال گذشته ۹ مورد نقل و انتقال داشت که اکثریت آن‌ها مدیران غیربومی بوده‌اند و در این مورد رکورددار است.
 
خ. شمالی شده فرودگاه هواپیمایی برای مدیران. #استاندار_بازی


کاربر سجاد انصاریان نیز ضمن توصیه به استاندار آتی استان در توئیتر خود نوشت: ‏‎#اگه_استاندار_بودم روز ‎#جوان با جوونای استانم می‌شدیم نوکر و آدم مردم نه نوکر و آدم دولتی که با هر ‎#علی_برکت_الله یک لقمه‌ای را از سرِ سفره فقیری به حلقوم غنی‌ای می‌ریزد.
‎#خراسان_شمالی یعنی آب نمک مدیران راکد دست دومی کشور...


علیرضا نجف زاده با اشاره به سخنان استاندار فعلی خراسان شمالی نوشت: استاندار #خراسان_شمالی گفته هنوز که دولت نگفته دیگه استاندار نیستم؛ اما اگر بگه در #پست_جدیدم آمادگی کامل دارم؛ یعنی طرف این شغلش تموم نشده میدونه شغل بعدی منتظرشه. حالا هِی بگید شغل نیست.
 
در هر حال بر همه کس آشکار است که استان خراسان شمالی یکی از استان های با ظرفیت بالاست که می توان با برنامه ریزی صحیح و استفاده از منابع آن، نه تنها مشکل اشتغال و بیکاری استان را حل کرد؛ بلکه شرایط تبدیل شدن این استان به یکی از وزنه های صادراتی کشور را نیز فراهم کرد. باید گفت امیدواریم مسئولان خراسان شمالی با هر عقیده و گرایش سیاسی صرفا به دنبال رفع نیازهای مردم باشند تا گوشه ای از وظیفه خود نسبت به این مردم را اجرا کنند.

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
نظرات بینندگان
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۰۹ ارديبهشت ۱۳۹۷ - ۱۴:۲۲
مطالب خوبی دارید
درصورت تمایل به تبادل لینک پیام دهید
0
0
پربازدیدترین آخرین اخبار