مهدی طرفی، مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه چمران اهواز در گفتگو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، با اشاره به ماجرای درگیرهای شب گذشته در خوزستان و خرمشهر و ایجاد رعب و وحشت در میان مردم گفت: مردم در خوزستان شرایط مسائدی ندارند و با مشکلات زیادی روبروهستند. در این میان عده ای گله مند هستند و عده ای نیز از این گله مندی سوء استفاده می کنند. درست است که مردم شرایط خوبی ندارند و نارضایتی در بین مردم حکمفرماست؛ اما ضربه زدن به اموال عمومی توسط افراد سودجو، مسئله ای است که از جای دیگر هدایت می شود و این جو بدی را در استان ایجاد کرده است.
طرفی در ادامه افزود: شاید اگر مسئولان به فکر مردم بودند، شاهد چنین شرایطی نبودیم؛ مردمی که از کوچکترین حق زندگی یعنی آب خوردن محروم هستند. اعتراض مردم خوزستان به جای خودش و از راه های قانونی به جاست؛ اما عده ای از این اعتراضات موج سواری کرده اند و این به نفع مردم خوزستان نیست.
مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه چمران اهواز در ادامه گفت: در این اوضاع رسانه ملی سکوت اختیار کرده است گاهی اوقات مسابقات فوتبالی سبب می شود که عملیات های تروریستی در جاهای مختلف پوشش داده نشوند اما باید بگوییم که جام جهانی، مسئله آب آشامیدنی مردم خوزستان را به حاشیه برده است و صدا و سیما نیز در این خصوص موضع سکوت اختیار کرده است.
وی در ادامه اضافه کرد: باید صدا و سیما سریع تر با مردم کف جامعه ارتباط بگیرد و حداقل کاری که می تواند انجام دهد انعکاس اخبار استان و انعکاس مشکلات مردم خوزستان است زیرا در غیر این صورت این رسانه های خارجی هستند که با پر رنگ کردن اخبار اعتماد مخاطب را جلب می کنند. شاید در صدای و سیمای ملی از هر صد خبر یک خبر در مورد خوزستان گفته شود و آن هم بسیار ضعیف، اما در رسانه های خارجی از هر صد خبر بیش از 80 خبر به خوزستان پرداخته می شود و این سبب می شود که مردم قضاوت دیگری در مورد رسانه ملی داشته باشند.
طرفی در ادامه افزود: جو رسانه ای بد و پوشش نادرست اخبار در واقع نمک ریختن به زخم مردم است. مردم انتظار پیچیده و غیرقابل حلی ندارند می گویند در پرآب ترین استان کشور هستیم اما آب لوله کشی برای مصرف نداریم.