مراسم بی نظم و بی برنامه معرفی بهترین های فوتبال ایران، در برج میلاد باعث انتقادهای فراوانی از سیستم برگزاری این جشن شد و همهمه و بلبشوی این مراسم سوژه رسانه ها شده است.
به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، در این میان حیدر بهاروند، رئیس سازمان لیگ که از حضور تعداد افراد غیرمرتبط به فوتبال در سالن مراسم شوکه شده بود فقط به اطرافش نگاه می کرد و هیچ مدیریت و تدبیری در این زمینه از خودش بروز نداد. اما در بین این اشخاص ؛ حضور فردی که سالهاست خون باشگاه ها را در شیشه کرده و حقوق مسلم باشگاه ها را پایمال کرده است بسیار عجیب بود.
او در مقابل حضور سیدعلیرضا شیرازی، مدیرعامل شرکت امین سیما کیش که به خاطر تبلیغات محیطی لیگ سال گذشته 59میلیاردتومان به سازمان لیگ و باشگاهها بدهکار است هم شوکه بود و حتی توانایی دستور خارج کردن او از سالن را هم نداشت. فردی که به راحتی پول باشگاهها را پرداخت نمیکند و در عوض مقابل مدیران این باشگاهها که به شدت نیازمند پول هستند با لبخند جولان میدهد.
برخی از اهالی فوتبال و مدیران باشگا هها هم به طعنه می گفتند شاید این فرد هم آمده تا جایزه برترین کسب کننده درآمد و منافع شخصی از حق باشگاهها را دریافت کند! سابقه این فرد در تضییع حقوق رسمی فوتبال ایران، تنها به فصل گذشته محدود نمی شود و او که بارها توسط نهادهای قضایی و امنیتی احضار و حتی بازداشت شده؛ همچنان به رویه سودجویی خود ادامه می دهد.
از بحث نحوه برگزاری مراسم برترینها که فاصله بگیریم، انحصار جوایز مهم بین سرخابیهای پایتخت بسیار عجیب بود. در مراسم امسال تمام جوایز به جز بازیکن اخلاق و پدیده لیگ بین بازیکنان استقلال و پرسپولیس تقسیم شد و حتی در بخشهایی که کاندیداها اعلام شد از بازیکنان ذوبآهن که نایب قهرمان لیگ هفدهم شدند خبری نبود.
حتی در بخشهایی که جوایز بین استقلال و پرسپولیس تقسیم شد، هم اشکالاتی وارد است مانند انتخاب سرور جپارف به عنوان بهترین پاسور در حالی که بیشترین تعداد پاس گل لیگ هفدهم در اختیار محسن مسلمان (10 پاس گل) و وحید امیری (7 پاس گل) است. همچنین باتوجه به شکستن رکورد بیشترین دقایق کلینشیت توسط حسین حسینی، میتوانست جایزه بهترین دروازهبان به این بازیکن برسد.
این اخبار و اخبار فسادهای اقتصادی هیچ وقت عادی نمیشه و فقط نمک روی زخم مردم می پاشه.
باید کاری کرد پیش از اینکه دیر بشه و مردم خودشون دست به کار بشن که در اینصورت اولین کسانی که ضرر می بینند کسانی هستند که با این افراد مماشات کرده اند و با هزار و یک توجیح و کلاه شرعی سعی در حلال کردن حرام خدا داشتند و ربا را در بانک ها و بیمه ها حلال شمردند.
ارسال نظرات
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
باید کاری کرد پیش از اینکه دیر بشه و مردم خودشون دست به کار بشن که در اینصورت اولین کسانی که ضرر می بینند کسانی هستند که با این افراد مماشات کرده اند و با هزار و یک توجیح و کلاه شرعی سعی در حلال کردن حرام خدا داشتند و ربا را در بانک ها و بیمه ها حلال شمردند.