کسب مقام دومي مسابقات قهرماني منطقه2 دانشگاه آزاد توسط تيم هندبال اردبيل
آخرین اخبار:
کد خبر:۷۰۱۴۹

کسب مقام دومي مسابقات قهرماني منطقه2 دانشگاه آزاد توسط تيم هندبال اردبيل

تيم هندبال برادران دانشگاه آزاد اردبيل در مسابقات قهرماني منطقه2 دانشگاه آزاد در سكوي دوم قرار گرفت.

به گزارش گروه ورزشی «شبكه خبر دانشجو»، اين مسابقات با شركت هشت تيم از دانشگاه های آزاد واحدهاي ابهر، اردبيل، زنجان، مهاباد، خوي، اروميه، گرمي و مشکين شهر به مدت شش روز در محل سالن ورزشي شهيد صياد شيرازي دانشگاه آزاد واحد ابهر برگزار شد.

بر اساس اين گزارش، تيم دانشگاه آزاد اردبيل در اين رقابت با تيم هاي اروميه، گرمي و مهاباد در گروه (A) قرار گرفت و در دوره مقدماتي با ارائه بازي هاي مقتدرانه 29 بر 21 بر واحد مهاباد، 37 بر 33 بر واحد اروميه و 52 بر 28 بر واحد گرمي پيروز شد و به عنوان تيم اول گروه به دور بعدي راه يافت.

اين تيم در مرحله نيمه نهايي تيم پر ستاره زنجان را با نتيجه 38 بر 19 مغلوب كرد و به عنوان فيناليست و براي تعيين قهرمان اين دوره از مسابقات در مقابل تيم ميزبان ابهر قرار گرفت.

تيم اردبيل در اين رقابت كه با حضور تعداد كثيري از تماشاگران و دانشجويان و مسئولان دانشگاه آزاد واحد ابهر برگزار شد، ديداري پاياپاي و زيبا به نمايش گذاشت و در نهايت با اختلاف يك گل و با نتيجه 31 بر 30 نتيجه را به تيم ميزبان واگذار و به مقام دوم اين مسابقات دست پيدا كرد.

خاطرنشان مي شود، جوايز تيم هاي برتر اين دوره از مسابقات توسط دكتر رجايي، رئيس دانشگاه آزاد ابهر و نادر پرستار، كارشناس تربيت بدني منطقه اهدا شد و از تيم دانشگاه آزاد اردبيل به دليل ارائه بازي هاي زيبا و رعايت اصول و اخلاق ورزشكاري توسط سرپرست فني مسابقات تجليل شد./انتهای پیام/ 

پربازدیدترین آخرین اخبار