آخرین اخبار:
کد خبر:۷۰۹۴۳۱
طی نامه‌ای؛

بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد لاهیجان استاندار گیلان را به اردوی جهادی دعوت کرد

بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد لاهیجان در نامه‌ای از استاندار گیلان دعوت کرد در جمع جهادگران و مردم روستای آبکنار حضور یابد.

به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد لاهیجان در نامه‌ای به استاندار استان گیلان از وی جهت حضور در اردوی جهادی دعوت کرد.
 
در این نامه خطاب به دکتر سالاری، استاندار استان گیلان
آمده است:
حوزه بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد لاهیجان در راستای عملی سازی منویات مقام معظم رهبری مبنی بر محرومیت زدایی، عملیات ساخته خانه محرومی را در روستای آبکنار بندر انزلی آغاز کرده است.
 
با توجه به دغدغه مندی شما نسبت محرومیت زدایی و فراهم کردن شرایط مناسب زندگی برای روستاییان، از جنابعالی دعوت به عمل می آید در جمع جهادگران و مردم این منطقه حضور یابید.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار