کد خبر:۷۰۹۴۶۵

آقای آسیا ناکام جهانی! / راز ٣ شکست متوالی والیبالیست‌ها در اسلوونی چیست؟

بلندقامتان ایرانی فرصتی برای استراحت بعد از بازگشت از جاکارتا نداشتند و خیلی زود راهی اسلوونی شدند تا ٣ بازی مقابل آمریکا، اسلوونی و کانادا را پیش از رفتن به نبرد بزرگان والیبال جهان تجربه کنند.

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، هر چقدر با پیروزی‌های مقتدرانه والیبالیست‌ها در بازی‌های آسیایی به کسب یک نتیجه درخشان در مسابقات قهرمانی جهان ٢٠١٨ امیدوار شدیم، تورنمنت اسلوونی و ٣ بازی تدارکاتی پیش از سفر به بلغارستان علاقه‌مندان والیبال را دچار یأس و ناامیدی کرد. بلندقامتان ایرانی فرصتی برای استراحت بعد از بازگشت از جاکارتا نداشتند و خیلی زود راهی اسلوونی شدند تا ٣ بازی مقابل آمریکا، اسلوونی و کانادا را پیش از رفتن به نبرد بزرگان والیبال جهان تجربه کنند. شکست ٣ بر صفر به آمریکا و ٢ باخت ٣ بر ٢ برابر اسلوونی و کانادا از مسئولان تا علاقه‌مندان والیبال را در آستانه آغاز مسابقات قهرمانی جهان دچار نگرانی کرد. البته کولاکوویچ سعی کرد در این ٣ بازی از تمامی نفرات تیمش استفاده کرده و بیشتر به بازیکنان ذخیره میدان بدهد. مثلا سعید معروف فقط در بازی دوم مقابل اسلوونی در میدان بود و در ٢ دیدار دیگر استراحت کرد. با اینکه روی نتایج بازی‌های دوستانه نمی‌توان حساب باز کرد، به نظر می‌رسد کولاکوویچ زمان کمی برای رفع نقاط ضعف تیمش دارد. نوزدهمین دوره مسابقات قهرمانی جهان از دیروز به میزبانی ٢ کشور بلغارستان و ایتالیا استارت خورد و ایران نخستین بازی خود را چهارشنبه مقابل پورتوریکو برگزار می‌کند.

بلغارستان، کوبا، فنلاند و لهستان دیگر رقبای بلندقامتان کشورمان در گروهی هستند که ٤ تیم از آن به دور بعدی صعود می‌کنند. ٤ سال قبل والیبال ایران بهترین نتیجه خود در تاریخ را با عنوان ششمی جهان ثبت کرده و حالا به مراتب انتظارات از این رشته بالاتر رفته است. البته با پوست‌اندازی نسبی صورت گرفته در تیم ملی کار کولاکوویچ و شاگردانش در برابر تیم‌های بزرگ جهان سخت خواهد بود. برخلاف احساسی که اهالی والیبال بعد از شکست در بازی‌های دوستانه به تیم ملی دارند، رئیس فدراسیون والیبال در آخرین مصاحبه‌اش گفته به کسب مدال جهانی امیدوار است. والیبال ایران در ٢ سال اخیر با هدایت کولاکوویچ به نتایج خوبی در لیگ جهانی دست پیدا نکرده؛ اگرچه کسب مدال برنز جام بین قاره‌ای و طلای بازی‌های آسیایی جزو دستاوردهای این مربی بوده است. با این حال‌ مسابقات قهرمانی جهان را می‌توان ملاک اصلی ارزیابی سرمربی مونته‌نگرویی و حتی فدراسیون والیبال دانست.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
نظرات بینندگان
ناشناس
Germany
۲۰ شهريور ۱۳۹۷ - ۰۹:۱۳
مشکل ما اینه که همیشه روی گزینه های خارجی تکیه میکنیم..اگه بهترین مربی خارجی هم بیاریم (اگه) در صورتی که رغبت و توان هم داشته باشه ،مدتها طول میکشه تا متوجه بشه بازیکنان در چه اندازه ای هستند.از طرفی مربی داخلی علیرغم توانایی های اثبات شده همیشه مغضوب فدراسیون بوده و هیچوقت فرصت عرض اندام ندارد(امثال آقای کارخانه).کره و ژاپن در مسابقات فوتبال جام جهانی ،بهترین نتایج خود را با مربی بومی گرفتند.
0
0
پربازدیدترین آخرین اخبار