کد خبر:۷۱۵۳۴۸
جنبش دانشجویی استان لرستان:

چرا نمایندگان لرستان برای عدم تصویب طرح FATF اقدامی نمی‌کنند؟/ عده‌ای وقیحانه می‌خواهند استقلال کشور را به مسلخ ذبح ببرند

دانشجویان جنبش استان لرستان خطاب به مجمع نمایندگان استان برای عدم تصویب طرح fatf نامه نوشتند.

به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، دانشجویان جنبش استان لرستان خطاب به مجمع نمایندگان استان برای عدم تصویب طرح fatf نامه نوشتند.
 
متن نامه دانشجویی جنبش استان لرستان خطاب به مجمع نمایندگان برای عدم تصویب طرح fatf بدین شرح است:

بسم الله الرحمن الرحیم

مجمع نمایندگان استان لرستان
سلام علیکم

سخن پیرِ بت شکن خمین که نمایندگان را عصاره ملت نامید، و مجلس را در رأس امور دانست، خود به تنها گواه اهمیت نقش و جایگاه مجلس و نمایندگان آن در نظام جمهوری اسلامی می‌باشد.

دو موضوع ما دانشجویان را بر آن داشت تا به عنوان جنبش دانشجویی نکاتی را با شما در میان بگذاریم.

در این روز‌ها که ملت با گوشت و پوست خود نتیجه اقتصاد برجامی را تا حد حتی دلار بیست هزار تومانی تجربه کرد و فشار سنگین معیشتی بر ملت وارد آمد، بوی برجامی دیگر از ناحیه عناصر ضربه زننده به منافع ملی به مشام می‌رسد.

سخن اینست، عده‌ای در پی آنند با همان توجیهاتی که پروژه تحمیل گری را در برجام به پیش بردند و به دروغ تنها راه حل نجات اقتصاد کشور را در بستن قرارداد با دشمنان کینه توز ملت ایران دانستند و با جوسازی‌های روانی گسترده ریشه حل مشکلات را در غرب دانستند و نه تکیه بر توان داخلی، امروز که به وضوح مشخص میباشد برجام چه بلایی براقتصاد کشور وارد ساخته است، وقیحانه در پی آنند قرارداد استعماری fatf را دامان کشور و ملت بیندازند؛ درحالی ننگ تاریخی تصویب بیست دقیقه‌ای برجام توسط مجلس هنوز از ذهن ملت پاک نشده است.

همانطور که ترکمانچای هسته‌ای را بر کشور تحمیل کردند، درصددند بار دیگر استقلال کشور را به مسلخ ذبح برند، با تصویب fatf جزئی‌ترین مسائل اقتصاد کشور را برای تحریم کنندگان همیشگی ملت ایران کاملا شفاف کنند. با پذیرش تعریف تروریسم توسط غرب نهاد‌های امنیتی داخلی، وزارتخانه‌های داخلی، سربازان جبهه مقاومت مورد تحریم قرار دهند.
 
کدام عقل سلیمی این را می‌پذیرد که نمایندگان ملت، سربازان و قهرمانان ملی را به عنوان حافظان امنیت و آرامش کشور را به جای آنکه مدال افتخار بر گردنشان بیاویزند، مورد تحریم قرار می‌دهد؟ سوال جدی اینست مواجه نمایندگان استان با این طرح استعماری چیست؟ چرا هیچ جوش وخروشی از نمایندگان استان برای عدم تصویب این طرح در مجلس دیده نمی شود؟ چرا مخالفت علنی و تلاش گستره برای جلوگیری از تصویب آن ازسوی نمایندگان استان نمایان نیست؟

از سوی دیگر با نهایت تاسف شاهد آن بوده ایم در بحث طرح شفافیت آرای نمایندگان، طرحی که به طور مشخص سبب مسئولیت پذیری نمایندگان و پاسخگویی آنان درقبال عملکردشان می شود و حق طبیعی مردم لرستان است بدانند تصمیم گیری نمایندگانشان درمورد مسائل مختلف چگونه است، حرکت موثری را از سوی شما شاهد نبوده ایم. چگونه است که ملت نباید بداند نماینده منتخبش در مجلس چه می کند؟

سوال جدی جنبش دانشجویی استان از مجمع نمایندگان لرستان اینست چرا و با کدام منطق از نه نماینده استان لرستان فقط و فقط دو نماینده با این طرح موافقت کرده اند؟ به نظر هیچ توجیهی برای این رفتار متصور نمی توان شد. برای جنبش دانشجویی استان مورد قبول نمی‌باشد نمایندگان به راحتی هرچه تمام‌تر شانه از بار مسئولیت خالی کنند و به هیچ کس نیز خود را پاسخگو ندانند.
 
در پایان ضمن دعوت از نمایندگان برای حضور در دانشگاه‌ها و پاسخگویی در قبال عملکردشان تاکید می شود، تا زمانی که نمایندگان استان به پرسش‌ها پاسخ منطقی ندهند جنبش دانشجویی استان ساکت نخواهد نشست و اجازه نخواهد داد عدم پاسخگویی نمایندگان در قبال عملکردشان برایشان بی هزینه بماند؛ و السلام علی من تبع الهدی
 
امضا کنندگان نامه:

بسیج دانشجویی دانشگاه لرستان
بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد خرم آباد
بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد بروجرد
بسیج دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی لرستان
بسیج دانشجویی دانشگاه آیت الله بروجردی بروجرد 
پیام نور
بسیج دانشجویی دانشگاه فرهنگیان
جامعه اسلامی دانشگاه لرستان
جامعه اسلامی دانشگاه آزاد
تشکل پیروان ولایت آزاد
انجمن مستقل علوم پزشکی
 
چرا نمایندگان لرستان برای عدم تصویب طرح fatf اقدامی نمی‌کنند؟/ عده‌ای وقیحانه می‌خواهند استقلال کشور را به مسلخ ذبح ببرند
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار