کد خبر:۷۲۰۱۵۶
با حضور سه تیم؛

فینال مسابقات ملی دادگاه مجازی در دانشگاه فردوسی مشهد برگزار می‌شود

فینال مسابقات ملی دادگاه مجازی ۲۸ آبان‌ماه از ساعت ۱۴ در محل آمفی‌تئاتر دانشکده علوم اداری و اقتصادی دانشگاه فردوسی مشهد برگزار می‌شود.
امید ملائی

به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو از مشهد، فینال مسابقات ملی دادگاه مجازی در ۲۸ آبان ماه برگزار خواهد شد.

 

مسعود مصطفایی، دانشجوی رشته حقوق جزا و جرم‌شناسی دانشگاه فردوسی و دبیر اجرایی این دوره از مسابقات گفت: در مرحله اول با محور مصاحبه علمی تخصصی، ۱۵ تیم از دانشگاه‌های کشور شرکت کردند که در نهایت ۷ تیم به مرحله دوم صعود کردند.

 

در مرحله دوم با محور لایحه‌نویسی، از ۷ تیم شرکت‌کننده، ۳ تیم به مرحله فینال صعود کردند.

 

از ۳ تیم صعودکننده به فینال، یک تیم از دانشگاه فردوسی مشهد، یک تیم از دانشگاه آزاد اسلامی مشهد و یک تیم از دانشگاه علمی کاربردی جهاد دانشگاهی هستند.

 

وی افزود: در تمامی مراحل این مسابقات، قضاتی از دادگستری استان خراسان رضوی و تنی چند از اعضای هیئت‌علمی حقوق به ارزیابی تیم‌ها و داوری ایشان می‌پردازند.

 

لازم به ذکر است، فینال این دوره از مسابقات، روز دوشنبه مورخ ۲۸ آبان‌ماه از ساعت ۱۴ در محل آمفی‌تئاتر دانشکده علوم اداری و اقتصادی دانشگاه فردوسی مشهد برگزار خواهد شد.


ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار