زوج نیشابوری زندگی مشترک خود را از مزار شهدای گمنام دانشگاه آزاد آغاز کردند
آخرین اخبار:
کد خبر:۷۳۸۱۷۸
با هدف فرهنگ‌سازی ازدواج آسان؛

زوج نیشابوری زندگی مشترک خود را از مزار شهدای گمنام دانشگاه آزاد آغاز کردند

زوج جوان بسیجی و فارغ‌التحصیل دانشگاه آزاد نیشابور با حضور در مزار شهدای گمنام این دانشگاه زندگی مشترک خود را آغاز کردند.
امید ملائی

زوج نیشابوری زندگی مشترک خود را از مزار شهدای گمنام دانشگاه آزاد آغاز کردند

به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجو از مشهد، اعظم السادات و سید محمد حسینی، زوج جوان بسیجی و فارغ التحصیل دانشگاه آزاد نیشابور با حضور در مزار شهدای گمنام این دانشگاه و غبار روبی این مزار شهدا زندگی مشترک خود را آغاز کردند.

حجت الاسلام علی محمد خوش نیت، رئیس ستاد ازدواج دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد نیشابور در این خصوص گفت: برگزاری این مراسم با هدف فرهنگ سازی ازدواج آسان انجام شد تا جوانان به دور از صرف هزینه‌های اضافی و تجمل ازدواج کنند.

خوش نیت افزود: با گسترش روحیه ساده زیستی و همکاری و توجه مسئولان شاهد آغاز زندگی مشترک بسیاری از جوانان و کاهش معضلات اخلاقی در جامعه هستیم.
پربازدیدترین آخرین اخبار