به گزارش گروه دیگر رسانههای خبرگزاری دانشجو، ابوالفضل ابوترابی نماینده مردم نجفآباد و عضو کمیسیون شوراها و امور داخلی مجلس شورای اسلامی در گفتوگویی، با اشاره به بررسی لایحه پالرمو در جلسه نمایندگان تشخیص مصلحت نظام اظهار داشت: در این زمینه چهار لایحه دولت داده است که دو لایحه آن به قوانین داخلی ما بازمیگردد و دو لایحه دیگر مربوط به کنوانسیونهای بینالمللی است.
وی افزود: پارلمو هم یکی از همان کنوانسیونهای بینالمللی است که ماده ۲ آن مورد مناقشه است.
ابوترابی ادامه داد: ماده ۲ به تعریف تروریسم میپردازد که ما اعتقاد داریم بسیاری از نهضتهای آزادیبخش مشمول تروریسم نیستند و اختلافات از همین جا شروع میشود.
وی بر همین اساس اضافه کرد: بنابراین این اختلاف باعث میشود که ما در آینده در بحث ماده ۲ پارلمو با دست خودمان، خودمان را در چاه بیندازیم و کاری کنیم که این محکومیت در مورد ما اعمال شود.
ابوترابی همچنین خاطرنشان کرد: بنده به یاد دارم زمانی که خانمی از طرف حقوق بشر به مجلس آمده بود گفتیم که به هر جهت حقوق بشر این نیست که شما تعریف میکنید، اینکه خانمهای ما حجاب دارند طبق قواعد دموکراسی قواعد خاص خود را دارند و این موارد مشمول حقوق بشر نیست و این حجاب طبق فرهنگ و دینمان است و براساس قواعد دموکراسی هم پیش رفته است که ایشان با صراحت گفت: خودتان به آن پیوستید، بنابراین در این کنوانسیونهای بینالمللی هم خودمان پیوستهام، اکنون هم همین بلا خودمان سر خودمان میآوریم.
عضو کمیسیون شوراها و امور داخلی مجلس ادامه داد: با پیوستن به این معاهدات، باعث میشود که طرف مقابل و کشورهای عضو بگویند خودتان پیوستید و قواعد این کنوانسیونها را پذیرفتهاید.
وی با اشاره به ماده ۱۹ کنوانسیون وین ۱۹۶۹ گفت: براساس این ماده ما موظفیم که قواعد بینالمللی را در صورتی که هر کشوری اعتراض کند، رعایت کنیم، در صورتی که به آن کنوانسیون پیوسته باشیم و اگر شرطی هم گذاشته باشیم این شرط باطل است، اکنون هم در موضوع پالرمو اینطور است.
*رئیس جمهور آدرس غلط به مردم میدهد
این حقوقدان مجلس دهم مجلس شورای اسلامی در ادامه افزود: در این کنوانسیون ما هر شرطی هم بگذاریم، اگر کشورهای دیگر اعتراض کنند، عملا آن شرط باطل است، اما حضور ما در کنوانسیون الزامی است، لذا ما با دست خودمان طناب دار را به گردن خودمان میاندازیم و هیچ چیز در بحث FATF و پالرمو و سایر موارد گشایش اقتصادی را برای مردم ندارد.
وی با بیان اینکه ما در کنوانسیونهای بین المللی و لوایح این چنینی نباید راه را به اشتباه برویم، گفت:کما اینکه آقای روحانی شش سال مردم را با برجام سر کار گذاشت و راه و آدرس اشتباه به مردم داد، پس از برجام هم یک سرخوردگی و ناامیدی بر مردم مستولی شد، باز آقای روحانی دوباره همان مسیر را طی میکند و آدرس غلط به مردم میدهد.
*با تصویب پالرمو با دست خودمان طناب دار را به گردنمان میاندازیم
ابوترابی با بیان اینکه مشکل کنونی ما مشکلات داخلی است، گفت: طبق گزارش مرکز پژوهشهای مجلس بیش از ۷۰ درصد مشکلات ما داخلی است، مانند اصلاح قانون بانکداری، اصلاح نظام اداری، مالیاتی، فرایندها و ساختارها و مواردی این چنینی دارای مشکل است که همه به داخل کشور بازمیگردد.
وی در بخش دیگری از سخنانش خاطرنشان کرد: ما از FATF و پالرمو به هیچ عنوان هیچ منفعت اقتصادی نمیبریم و اتفاقا ضرر هم میکنیم چرا که در جنگ اقتصادی باید بیش از پیش توجه کنیم، در کدام جنگ است که فرماندهان آن تمام تاکتیکهای خود را به دشمن بدهند، در حال حاضر در پالرمو و FATF همین اتفاق میافتد، تمام نقشههای ما داشتهها و توانها و برنامههایمان را در این جنگ اقتصادی با پالرمو و FATF به دشمن میدهیم، کدام عقل سلیمی این را میپذیرد.
عضو کمیسیون شوراها و امور داخلی مجلس همچنین خاطرنشان کرد: در جنگ باید بسیاری از مسائل مخفیانه باشد، البته ما در داخل کشور هر چه مبارزه کنیم بهتر است.
*روحانی ۶ سال مردم را با برجام سر کار گذاشت
وی در همین زمینه اضافه کرد: در قانون ۱۳۸۹ قانون مربوط به پولشویی داریم و این ضعف دولت است که آن را اجرا نمیکند، در بحث شفافیت هم ما در بند «ب» ماده ۲۹ برنامه ششم توسعه هم داریم که امسال مصوب شد و براساس آن دولت مکلف است برای مردم فیش حقوقی همه مسئولان را در سایت قرار دهد، دولت اینها را انجام نمیدهد و برای داخلیها مردم نامحرمند، اما برای خارجیها دولت میخواهد همه چیز را به صورت شفاف بیان کند، دقیقا عین برجام که دولت با دشمن مذاکره میکرد، اما وقتی نمایندگان مردم میگفتند چه مذاکراتی شد؟ آقای ظریف میگفت: محرمانه است، من نمیتوانم بگویم، حتی اگر میخواهید استیضاحم کنید؛ یعنی مردم نامحرم بودند، اما از آن طرف با دشمن وارد مذاکره شده بودند و دشمنان کاملا اطلاع داشتند که ما میخواهیم چه کار کنیم.
وی در خاتمه گفت: واقعا این دولت در این قضایا افتضاح عمل میکند.
منبع: فارس