آخرین اخبار:
کد خبر:۷۵۷۴۰۶
نصرالله سجادی مطرح کرد:

تهیه البسه کاروان المپیک توکیو با الهام از هویت ایرانی - اسلامی

به گفته سرپرست کاروان المپیک توکیو، لباس اعضای این کاروان با همت طراحان و تولیدکنندگان داخلی و الهام گرفته از هویت ایرانی - اسلامی و با کیفیت مطلوب تهیه خواهد شد.

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، به نقل از روابط عمومی کمیته ملی المپیک، نصرالله سجادی سرپرست کاروان اعزامی به المپیک ۲۰۲۰ در خصوص لباس کاروان اعزامی کشورمان به توکیو گفت: در راستای ارج نهادن و حمایت از طراحان و تولیدکنندگان داخلی، طی فراخوانی عمومی تقریباً یک هفته قبل از آغاز سال ۹۸ از تمامی فعالان این عرصه در داخل کشور خواسته‌ایم تا بهترین و با کیفیت ترین طرح‌های خود را با بکار گیری و اشاعه نمادها، نشان‌ها و مؤلفه‌های ایرانی- اسلامی برای البسه کاروان اعزامی به بازی‌های المپیک توکیو ۲۰۲۰ به کمیته ملی المپیک ارسال نمایند.

وی ادامه داد: از آنجایی که مد و لباس بصورت یک نماد نمایشی، فرهنگی - اجتماعی قدرتمند در جامعه عمل می‌کند و بر اساس تفکرات فرهنگی، اجتماعی، اقلیمی و اقتصادی یک جامعه خلق می‌شود، انطباق و معرفی این نمادها با فرهنگ غنی و ترویج الگوهای بومی و ملی از اصلی ترین شاخصه‌های آن است لذا اجرای این مهم و پرداختن به آن، روش‌های گوناگونی دارد که یکی از آنها نمایش مد و لباس در مراسم رژه افتتاحیه المپیک می‌باشد که هر چهارسال یکبار اتفاق می‌افتد.

مشاور ارشد رئیس کمیته ملی المپیک تصریح کرد: به همین منظور و در راستای اجرای منویات رهبری در حمایت از کالا و تولید کنندگان داخلی و شناساندن هنر طراحان ایرانی و حمایت از تولید کنندگان داخلی فراخوان عمومی دادیم تا آثار پیشنهادی خود را برای کمیته ملی المپیک جمهوری اسلامی ایران ارسال نمایند.

سجادی تاکید کرد: لباس کاروان اعزامی باید در شأن ورزشکاران عزیزمان و با هدف بکارگیری و اشاعه نمادها، نشان‌ها و مؤلفه‌های لازم و همچنین نشان دادن ظرفیت‌های حوزه صنعت مد و لباس باشد. به همین دلیل است که طراحان مستقل و تولیدکنندگان پوشاک (برندهای تجاری) می‌توانند در این فراخوان شرکت نمایند تا با بهره مندی از تمام ظرفیت موجود در البسه کشور، طرح‌ها با شاخص‌های فرهنگ عمومی و مواردی که در فراخوان بطور دقیق با ذکر جزئیات اشاره شده است با نگاه حرفه‌ای و بهره مندی از خلاقیت و نوآوری در طرح و تناسب رنگ و توجه به روانشناسی با استفاده از متدهای الگوسازی و رعایت ضوابط و شاخص‌های طراحی برای لباس بانوان که بسیار حائز اهمیت می‌باشد انجام و طراحان و تولیدکنندگان بتوانند از این فرصت به نحو مطلوب بهره ببرند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار