کد خبر:۷۷۱۲۹۹
بیژنی در گفتگو با دانشجو:

مسئولان مازندران در حوزه جنگل‌ها هیچ کاری از دستشان برنمی‌آید / پیرامون بحث بیکاری ۳۵۰۰ کارگر تیم تخصصی تشکیل شد

دبیر قرارگاه احمدی روشن بسیج دانشجویی مازندران با اشاره به تعدیل ۳۵۰۰ نیروی حفاظتی شرکت‌های بهره‌بردار از جنگل گفت: از نماینده‌ها تا مسئولان منابع طبیعی هیچ‌کدام نمی‌توانند برای مشکلات استان مازندران کاری انجام دهند.

مسئولین مازندارن در حوزه جنگل‌ها  هیچ کاری از دستشان برنمی‌آید / پیرامون بحث بیکاری ۳۵۰۰ کارگر در مازندران تیم تخصصی تشکیل داده‌ایم

بیژنی، دبیر قرارگاه احمدی روشن بسیج دانشجویی استان مازندران در گفتگو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، پیرامون مسائل پیش‌آمده در حوزه جنگل و تعدیل ۳۵۰۰ نیروی حفاظتی شرکت‌های بهره‌بردار از جنگل گفت: افرادی زیر نظر سازمان جنگل‌ها می‌خواهند امتیاز شرکت نکاچوب (شرکت بهره‌بردار) را به دلیل ناتوانی در امر مالی به شرکت بهره بردار دیگری انتقال دهند، این شرکت نیز به دلیل اوضاع بد مالی مسلما نمی‌تواند در مناقصه پیش رو شرکت کند و در آن برنده شود.
 
وی در ادامه افزود: این شرکت ها، شرکت‌های بهره بردار از جنگل هستند. هر کدام از آن‌ها کار‌های مختلفی را انجام می‌دهند و تنها کارخانه‌هایی که بیشتر در میان مردم مطرح است، نکاچوب و صنایع چوب و کاغذ است. قرارگاه احمدی روشن چندین ماه است که به این موضوع ورود کرده و با ارسال نامه‌هایی به نمایندگان پیگیر این قضیه می‌باشد، اما متاسفانه تا به امروز نتیجه‌ی خاصی حاصل نشده است.

دبیر قرارگاه احمدی روشن بسیج دانشجویی مازندران در خصوص زمان و چگونگی ورودشان به این مساله گفت: ما دقیقا از دی ماه سال پیش به موضوع تعدیل نیرو در شرکت‌های بهره بردار ورود کردیم، اما فعلا تنها یک نماینده به ما قول پیگیری مجدانه این موضوع را داد و در طی آن نامه‌ای به مسئولین زیربط نوشت؛ فوریت نامه از این قرار بود این بود که چرا در جریان این اتفاقات کارگران باید بیکار شوند؟ و این در حالی است که سیل اخیر کارگران را شدیدا تحت فشار مالی گذاشته است، و این روند تنها باعث فشار اقتصادی دوچندان به روی آن‌ها خواهد بود.
 
مسئولین مازندارن در حوزه جنگل‌ها  هیچ کاری از دستشان برنمی‌آید / پیرامون بحث بیکاری ۳۵۰۰ کارگر در مازندران تیم تخصصی تشکیل داده‌ایم

بیژنی ادامه داد: آقای آقایی «در پاسخ به نامه ها و اعتراضات گفتند: «اصلاً بنا نداریم که کارگران را اخراج کنیم. هدف ما این نیست که جنگل‌ها را از نیرو‌های حفاظتی خالی کنیم، ما به دنبال یک طرح جایگزین برای این موضوع هستیم که در این طرح نیرو‌های حفاظتی توانمندتری جایگزین شوند»؛ اما پس از گذشت زمان و در اول خرداد ماه که موعد قرارداد کارگران بود، به شرکت‌های بهره بردار نامه نوشته شد و طی آن نامه فرم درخواست اخراج تمام کارگران صادر گردید.

وی تصریح کرد: سوالی که در اینجا مطرح است، این است که اگر تا به امروز نیروی حفاظتی قوی تری داشتند، چرا پس از گذشت این همه سال از آن‌ها استفاده نکرده‌اند. نیروی جدیدی که قرار است جذب شود، مشابه همان افرادی است که امروز در حال تعدیل شدن هستند، مسئله دوم این است که این افراد ساز و کار طرح جدیدی که جایگزین طرح قبلی است را به صورت شفاف بیان نکرده، همچنین شنیده‌ها حاکی از آن است که تا یک ماه آینده در این خصوص مناقصه‌ای برای این شرکت‌ها برگزار خواهد شد.
 
مسئولین مازندارن در حوزه جنگل‌ها  هیچ کاری از دستشان برنمی‌آید / پیرامون بحث بیکاری ۳۵۰۰ کارگر در مازندران تیم تخصصی تشکیل داده‌ایم
دبیر قرارگاه احمدی روشن بسیج دانشجویی مازندران به عدم شفافیت این افراد اشاره کرد و افزود: اما جزئیات این مناقصه و جزئیات طرح جایگزین ومولفه هایی که برای نیروهای حفاظتی و طرح جایگزین در نظر گرفتند شفاف نیست. 

مسئولین مازندارن در حوزه جنگل‌ها  هیچ کاری از دستشان برنمی‌آید / پیرامون بحث بیکاری ۳۵۰۰ کارگر در مازندران تیم تخصصی تشکیل داده‌ایم
وی خاطرنشان کرد: از نماینده‌ها گرفته تا مسئولان منابع طبیعی هیچ‌کدام نمی‌توانند برای مشکلات استان مازندران کاری انجام دهند، و تنها می‌گویند همه چیز محدود به سازمان جنگل‌ها و زیر نظر آقای آقایی است.

بیژنی ادامه داد: ما از سوی دادستانی پیگیر این موضوع هستیم و به محض پایان یافتن امتحانات در اواخر خرداد یا اوایل تیرماه، جلسه با دادستان رابرگزار خواهیم کرد، تا حداقل بتوانیم از سوی قوه قضاییه به این موضوع ورود کنیم، نماینده‌ها که تنها کاری که از دستشان ساخته است گرفتن عکس‌های سلفی با کارخانه‌ها و شرکت‌ها برای ارائه گزارش کار در پیج خود است، زمانی هم که با آن‌ها ارتباط می‌گیریم می‌گویند پیگیریم و نامه می‌زنیم، اما عملا هیچ کاری انجام نمی‌دهند.
 
مسئولین مازندارن در حوزه جنگل‌ها  هیچ کاری از دستشان برنمی‌آید / پیرامون بحث بیکاری ۳۵۰۰ کارگر در مازندران تیم تخصصی تشکیل داده‌ایم
 
بیژنی یادآور شد: در این خصوص تیم دانشجویی متشکل از دانشجویان منابع طبیعی در مقطع دکترا و ارشد تشکیل داده‌ایم که حدودا پنج الی شش نفر هستند و قرار است در این حوزه به صورت تخصصی ورود کنند. 
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار