کد خبر:۷۸۵۶۱۱
نیلی در گفتگو با دانشجو:

دانشگاه تهران به صورت مستقیم فرزندان هیات علمی را پذیرش نمی‌کند / پذیرش از طریق سازمان سنجش

رئیس دانشگاه تهران با اشاره به مصوبه اخیر شورای عالی انقلاب فرهنگی گفت: افراد معرفی شده براساس سهمیه که از سوی سازمان سنجش اعلام می‌شود با توجه به ظرفیت دانشگاه تهران پذیرفته می‌شوند.

محمود نیلی احمدآبادی، رئیس دانشگاه تهران در گفتگو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، با اشاره به مصوبه اخیر شورای عالی انقلاب فرهنگی در مورد انتقال فرزندان اعضای هیئت علمی به دانشگاه محله فعالیت این اعضا گفت: سازمان سنجش افراد متقاضی را به دانشگاه‌ها معرفی می‌کنند ابتدا تقاضا برای سازمان سنجش اعلام می‌شود و پس از طی مراحل بررسی به دانشگاه‌ها اعلام می‌شود.

وی افزود: دانشگاه تهران به صورت مستقیم هیچ فردی را پذیرش نمی‌کند و پذیرش افراد معرفی شده متناسب با ظرفیت دانشگاه است متاسفانه تقاضا برای دانشگاه تهران به ویژه رشته‌های پرطرفدار بسیار زیاد است بنابراین هر ساله نمی‌توانیم همه کسانی که سازمان سنجش معرفی می‌کند بپذیریم.

وی اضافه کرد: ظرفیتی را برای این موضوع معین کردیم و پذیرش بیش از آن را نخواهیم داشت؛ چرا که کلاس‌ها و ظرفیت‌ها این اجازه را نمی‌دهد.

نیلی در خصوص ظرفیت پذیرش معرفی شدگان از سازمان سنجش گفت: ظرفیت‌ها بستگی به رشته‌ها دارد و بیش از ده درصد پذیرفته شدگان هر رشته نخواهد بود.

وی با اشاره به اینکه سال گذشته افزایش پذیرش با سهمیه به ۳۰ درصد رسید که باعث کاهش جذب دانشجو در دانشگاه تهران شد این مشکل در مقطع ارشد ایجاد شد و امیدواریم امسال این مشکل ایجاد نشود.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار