به گزارش خبرگزاری دانشجو، مهدی علی نژاد رئیس فدراسیون ووشوی ایران گفت: کسب هشت مدال طلا توسط تیم هشت نفره ایران و کسب موفقیت صد درصدی توسط تیم اعزامی یک اتفاق کم نظیر نه تنها در ورزش ایران که در کل دنیا بود. مهمترین بخش این موفقیت تاریخی و بزرگ، کار بزرگی بود که شیربچه های ایران در مهد ووشو دنیا یعنی چین بدست آوردند.
وی افزود: مبارزات خوب و سطح بالای جوانان با آتیه و تیم قدرتمند ایران تمام حاضران در سالن مسابقات را بهت زده کرده بود. چینی ها همه امکانات خود را بسیج کرده بودند تا قهرمانی دو سال قبل ایران را باز پس بگیرند. آنها بیش از ۲ میلیون دلار هزینه کردند، ولی غیرت و تعصب ایرانی مانع از تحقق این امر شد و پرچم ایران در خاستگاه ووشو دنیا هشت بار به اهتزار درآمد و سرود پرافتخار ما هشت بار در سالن طنین انداز شد.
رئیس فدراسیون ووشو ادامه داد: پیش از اعزام به چین هدفگذاری ما یکی از سکوهای اول تا سوم بود. ولی ملی پوشان ما کاری کردند کارستان. علی خورشیدی در اولین حضور خود در مسابقات بین المللی در پیکار نهایی برابر نماینده چین با یک مبارزه قدرتمند و سطح بالا کل سالن را مبهوت قدرت خود کرد. سیفی در نیمه نهایی اجازه نداد رقیب چینی کار خاصی انجام دهد. همین نمایش قدرت، باعث وحشت چینی ها از ووشو ایران شد و به جرات می توان گفت که ساندای ایران تیم اول دنیاست.
علی نژاد در خصوص واکنش مسئولان فدراسیون جهانی و دیگر کشورهای حاضر در سالن مسابقات هم گفت: واقعا این یک اتفاق ویژه برای ووشو دنیا بود که مورد استقبال کارشناسان و مسئولان حاضر قرار گرفت و به ما تبریک می گفتند. خیلی از کشورها درخواست اردوی مشترک داشتند. جالب اینجاست که لبنان بعد از اردوی مشترکی که با ایران داشت بهترین نتیجه تاریخ ووشو خود را رقم زد و ۵ مدال از جمله یک طلا برای اولین بار بدست آوردند.
وی در خصوص سطح فنی این دوره از مسابقات گفت: این دوره با حضور ووشوکاران ۱۰۲ کشور که یک رکورد در تاریخ ۳۰ ساله این مسابقات بود، برگزار شد. مسابقات نشان داد که همه کشورها رشد چشمگیری نسبت به سالهای قبل داشته اند. مصر که از قبل قدرتمند بود، مراکش فینالیست داشت، الجزایر، تونس، فرانسه و... واقعا رشد خوبی داشتند. کشورهای آسیایی نیز که مانند همیشه پرقدرت ظاهر شدند.
رئیس فدراسیون ووشو به کادر فنی تیم ملی هم اشاره کرد و گفت: از چهار مربی در دوره قبل سه مربی چینی بودند، ولی در این دوره همه اعضای کادر فنی تیم های تالو و ساندا در هر دو بخش مردان و زنان ایرانی بودند و این افتخار با تلاش یک تیم تمام ایرانی بدست آمد و افتخار بزرگ هیچ شریکی ندارد. ما در سالهای قبل جوانانی در کنار مربیان چینی بکار گرفتیم که آنها با هوشمندی بالا درسهای با ارزشی از این مربیان چینی آموختند و اکنون ثمره این سرمایه گذاری به بار نشست.
عضو هیات رئیسه فدراسیون جهانی در خصوص انتخابات این فدراسیون هم گفت: جریان انتخابات در این دوره به دلیل کناره گیری «یوزای چنگ» و اختلافاتی که در ووشو اروپا وجود داشت و در آینده هم ادامه خواهد داشت، شرایط ویژه و ملتهبی داشت. خدا را شکر با توجه به تمهیداتی که از قبل تدارک دیده بودیم موفق شدیم این کرسی را برای ایران حفظ کنیم. البته ما از معدود فدراسیون هایی هستیم که ۲۰ سال تمام در راس تصمیم گیری و تصمیم سازی فدراسیون جهانی حضور داریم. ۱۲ سال بنده و ۸ سال پورغلامی در هیات رئیسه بودیم و این حضور همچنان ادامه داد.
وی در پایان گفت: این موفقیت بزرگ را به مردم عزیز ایران که همیشه یار و یاور ما هستند، خانواده بزرگ، منسجم و متهد ووشو تبریک عرض می کنم. بدون شک اگر حمایت اهالی ووشو و تلاش مربیان سازنده در جای جای ایران اسلامی نبود، کسب این افتخار بدست نمی آمد.