آخرین اخبار:
کد خبر:۸۱۳۴۳۱
فتحی در گفتگو با دانشجو:

دانشگاه باید بر اخلاق و نحوه تدریس اساتید نظارت کند

مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه شهرکرد گفت: یکی از انتقاداتی که بر معاونت آموزشی وارد است نظارت بر اساتید فقط در خصوص حضور استاد در کلاس درس نیست و باید بر اخلاق و نحوه تدریس اساتید نظارت شود.

دانشگاه باید بر اخلاق و نحوه تدریس اساتید نظارت کند

محمد جواد فتحی، مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه شهرکرد، در گفتگو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، گفت: در مسائل دانشجویی با چهار محور مطالبات صنفی، آموزشی و پژوهشی، فرهنگی و مطالبات اداری و مالی روبرو هستیم.

فتحی با اشاره به مطالبات صنفی مطرح کرد: بروزرسانی کتاب‌های مرجع کتابخانه مرکزی، با وجود چند برابر شدن هزینه‌های زندگی خرید کتاب مرجع و مورد نیاز تبدیل به امر محال شده است هیئت رئیسه دانشگاه نسبت به طرف کردن این معضل اقدام کنند.

مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه شهرکرد با اشاره سرویس رفت و آمد برای دانشجویان تصریح کرد: عدم اختصاص سرویسی برای رفت و آمد پسران از درب ورودی دانشگاه به دانشکده فنی و ادبیات که بار‌ها پیگیری شده است و ازطرف مسئولین دانشگاه قول برطرف کردن این مشکل را داده اند، اما اقدامی نشده است.

وی با اشاره به مطالبات آموزشی و پژوهشی دانشجویان اظهار کرد: یکی از انتقاداتی که به معاونت آموزشی وارد است مهارت محوری به جای مدرک محوری بودن معاونت است بحث نظارت بر اساتید فقط در خصوص نظارت به حضور استاد در کلاس درس نیست و باید بر اخلاق و نحوه تدریس اساتید نظارت شود.

فتحی در ادامه یادآورشد: اطلاع رسانی به موقعه و درست در خصوص تعطیلی و عدم تعطیلی کلاس‌ها در زمان‌های خاص است چرا که عدم اطلاع رسانی دانشگاه کانال‌های دیگر شروع به شایعه پراکنی در فضای علمی دانشگاه می‌کنند.

مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه شهرکرد خاطرنشان کرد: معاونت پژوهشی دانشگاه مطالبه خیلی از دانشجویان مطرح شده است عدم راهنمایی درست و احترام متقابل به مراجعه کنندگان به معاونت پژوهشی است این معاونت همانند معاونت فرهنگی باب پاسخگویی در مقابل دانشجویان تشکل‌های دانشجویی و انجمن‌های علمی باز کند.

وی با اشاره به مطالبات فرهنگی افزود: چرا در تابستان دانشجویان فعال شناسایی نمی‌شوند و با آن‌ها جلسه برگزار نمی‌شود که موضوعات کلی و محوری سال مشخص شود و در طول سال دانشجویی که وظیفه آن درس خواندن است با انبوه کار‌های اجرایی مواجه نکردد.

فتحی مطالبات اداری و مالی تاکید کرد: چرا به موقعه حقوق کار دانشجویی پرداخت نمی‌شود یا وقتی پرداخت می‌گردد مبلغی از آن کاسته شده است. مگر بین کارمندان و کار دانشجویی تفاوتی است که حقوق آن‌ها به موقع پرداخت می‌شود و حقوق دانشجویان با تاخیر.

مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه شهرکرد در ادامه بیان کرد: چرا کار کرد پیمانکاران در بستن قرارداد توسط آن‌ها لحاظ نمی‌شود و این امر باعث شده پیمانکار فضای سبز دانشگاه کم کم تبدیل به فضای خشک کند.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار