۲۸۵ دانشجوی غیر ایرانی در دانشگاه شهید چمران اهواز تحصیل می‌کنند
آخرین اخبار:
کد خبر:۸۱۳۴۶۴
در گفتگو با دانشجو مطرح شد

۲۸۵ دانشجوی غیر ایرانی در دانشگاه شهید چمران اهواز تحصیل می‌کنند

مدیر دفتر همکاری‌هایی علمی و بین‌المللی دانشگاه شهید چمران اهواز گفت: ۲۸۵ دانشجوی غیر ایرانی در دانشگاه شهید چمران اهواز مشغول تحصیل هستند.

۲۸۵ دانشجوی غیر ایرانی در دانشگاه شهید چمران اهواز تحصیل می‌کنند

کریم لویمی مطلق، مدیر دفتر همکاری‌هایی علمی و بین‌المللی دانشگاه شهید چمران اهواز در گفتگو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، گفت: در راستای بین‌المللی سازی دانشگاه شهید چمران و ارتباط با دانشگاه‌های جهان، در سال ۹۷ قراردادی با دانشگاه چارلز چک برای جابه¬جایی دانشجویان و اعضای هیئت‌علمی منعقد کرده ایم.

لویمی مطلق اضافه کرد: همچنین به دلیل هم‌مرز بودن استان خوزستان با کشور عراق ارتباط با دانشگاه‌های این کشور در دستور کار دانشگاه شهید چمران اهواز قرار گرفته و در این راستا پیشنهاد‌های دانشکده‌های دانشگاه شهید چمران اهواز به دانشگاه‌های جنوب عراق برای برقراری ارتباطات علمی و بهبود روابط قبلی ارسال شده است. علاوه بر این، تفاهم‌نامه‌ای به صورت مشترک بین این دانشگاه و مرکز تحقیقات آکادمی علوم و هنر اسلوونی و دانشگاه نووا گوریکا برای همکاری‌های مشترک منعقد شده است.

مدیر دفتر همکاری‌هایی علمی و بین‌المللی دانشگاه شهید چمران اهواز با اشاره به اعزام‌های دانشجو این دانشگاه اظهار کرد: اعزام یک دانشجوی دکتری و دو عضو هیئت‌علمی دانشکده ادبیات و علوم انسانی در قالب برنامه اراسموس پلاس به دانشگاه چارلز کشور چک، فراهم آوری مقدمات انعقاد تفاهم‌نامه با دانشگاه بصره، قرارداد همکاری آموزشی دانشگاه با مؤسسه الابداع العراقی للتعلیم و التطویر برای ایجاد مرکز آموزش زبان فارسی در بصره از دیگر اقدامات انجام‌شده این دانشگاه در راستای همکاری‌های علمی و بین المللی است.

وی ابراز کرد: البته این دانشگاه در زمینه برگزاری کارگاه آموزشی معرفی فرصت های جابه-جایی در قالب برنامه اراسموس پلاس، سمینار فرصت های تحقیق و پژوهش در کشور آلمان، گردآوری مجموعه فرصت های تحصیل و تحقیق برای دانشجویان و اعضای هیئت‌علمی در قالب برنامه های اتحادیه اروپا و فرصت های اختصاصی موجود در کشور آلمان، آماده‌سازی فضای مناسب آموزشی (تدریس به زبان‌های انگلیسی و عربی) برای جذب دانشجوی غیر ایرانی به‌عنوان برنامه‌های در دست اقدام دفتر همکاری‌های علمی و بین‌الملل دانشگاه شهید چمران اهواز، نیز فعالیت داشته است.

لویمی مطلق یادآور شد: ۲۸۵ دانشجوی غیر ایرانی در دانشگاه شهید چمران اهواز (مقاطع ارشد و دکتری) در حال تحصیل هستند.
پربازدیدترین آخرین اخبار