آخرین اخبار:
کد خبر:۸۲۰۹۶۷

۱۰ سد اگر در سیستان‌ و بلوچستان بودند وضعیت سیلاب‌ها متفاوت می‌شد

در استان سیستان‌ و بلوچستان ۱۰ سد در دست اجرا یا مطالعه است که اگر این سد‌ها نیز تاکنون به بهره برداری رسیده بودند، وضعیت سیلاب‌های اخیر و میزان خسارت‌های آن در این استان، با وضعیت فعلی بسیار متفاوت بود.
به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، هفته گذشته استان پهناور سیستان‌ و بلوچستان درگیر سیلاب‌های گسترده بود؛ به‌طوری که زیرساخت‌های روستا‌های بسیاری تخریب شده و مردم در برخی روستاها، برای چند روز در محدودیت شدید دسترسی به آب، برق، غذا و ... به‌ سر بردند. هنوز نیز این استان نیازمند امدادرسانی ناشی از بروز سیلاب اخیر است و خسارت‌های گسترده سیل به این استان، هنوز به‌صورت دقیق محاسبه و اعلام نشده است.

یکی از مهمترین راه‌های مهار سیلاب‌ها و حتی مهار روان آب‌ها که تبدیل به سیلاب نشوند، سدسازی است. در استان سیستان‌و‌بلوچستان، ۲۴ سد با مجموع ظرفیت ۲.۱ میلیارد مترمکعب به بهره‌برداری رسیده که این سدها، نقش خود را در مهار روان‌آب‌ها و تأمین آب مورد نیاز شرب و کشاورزی استان ایفا می‌کنند.

همچنین در این استان ۱۰ سد در دست اجرا یا مطالعه است که اگر این سد‌ها نیز تاکنون به بهره‌برداری رسیده بودند، وضعیت سیلاب‌های اخیر و میزان خسارت‌های آن در این استان، با وضعیت فعلی بسیار متفاوت بود.

در جداول زیر، وضعیت فعلی سد‌های استان سیستان‌وبلوچستان آورده شده است.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار