رئیس دانشگاه علوم پزشکی زاهدان گفت: برگزاری جشنوارههای غذاهای بومی و محلی مردم را به سمت استفاده از غذاهای سالم و به سبک سنتی که در ادوار گذشته نقش مهمی در سلامتی مردم داشتهاند، سوق میدهد.
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، سید محمد هاشمی شهری، رئیس دانشگاه علوم پزشکی زاهدان با اشاره به اینکه جشنواره غذاهای سالم علاوه بر ترویج فرهنگ غذای سالم در جامعه، باعث ترویج دوباره غذاهای بومی و محلی نیز میشود گفت: برگزاری جشنوارههای غذاهای بومی و محلی مردم را به سمت استفاده از غذاهای سالم و به سبک سنتی که در ادوار گذشته نقش مهمی در سلامتی مردم داشته اند سوق میدهد.
سید محمد هاشمی شهری گفت: استفاده بیرویه از غذاهای سرشار از نمک و روغن در تشدید بیماریهای قلبی و عروقی نقش بسزائی دارد و یکی از برنامههای حوزه سلامت آموزش به دانش آموزان و نسل جوان و عادت دادن ذائقه فرزندانمان به غذاهای اصیل بومی و محلی است.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی زاهدان به مردم توصیه کرد: در هرم غذایی خانوار نقش سبزیجات و لبنیات را پررنگ کنند و از خریدن فست فودها، کنسروجات و نوشیدنیهای دارای قند زیاد بپرهیزند.
گفتنی است که این جشنواره به همت معاونت دانشجویی و فرهنگی و با هدف فرهنگسازی و اطلاعرسانی ترویج غذای سالم باحضور جمعی از اعضای هیات رئیسه، مدیران، کارکنان و دانشجویان در دانشگاه علوم پزشکی زاهدان برگزار شد.