
واعظی در گفتگو با دانشجو:
بلوک A خوابگاه مفتح دانشگاه شیراز تابستان آماده بهرهبرداری است
معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه شیراز گفت: بلوک A خوابگاه مفتح پسران این دانشگاه با ظرفیت ۳۰۰ دانشجو در حال تعمیر اساسی است و پیش بینی میکنیم تا تابستان آماده بهرهبرداری باشد.
سید مجتبی واعظی، معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه شیراز در گفتگو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، گفت: بلوک A خوابگاه مفتح پسران با ظرفیت ۳۰۰ دانشجو در حال تعمیر اساسی است و پیش بینی میکنیم تا تابستان سال ۹۹ آماده بهره برداری باشد.
واعظی تصریح کرد: برای تعمیر این خوابگاه حدود ۸ میلیارد تومان هزینه شده است. خوابگاه مفتح یکی از بزرگترین خوابگاههای خاورمیانه است که ظرفیت پذیرش ۲ هزار دانشجو را دارد.
معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه شیراز افزود: خوابگاه مطهری دانشگاه کشاورزی سال ۹۸ به بهره براری رسیده و در حال حاضر دانشجویان در این خوابگاه ساکن هستند.
وی گفت: خوابگاه امامت ویژه خواهران در شش طبقه با کمک بخش خصوصی در حال ساخت است که حدود یک سال و نیم دیگر به بهربرداری می رسد.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.