آخرین اخبار:
کد خبر:۸۳۲۷۷۵
حیاتی در گفتگو با دانشجو:

سیستم آموزش مجازی LMS دانشگاه تبریز راه‌اندازی شد

معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه تبریز گفت: با توجه به تعطیلی دانشگاه‌ها جهت جلوگیری از شیوع ویروس کرونا با تلاش‌های فراوان صورت گرفته سیستم آموزش مجازی (LMS) دانشگاه تبریز راه اندازی شد.

باب الله حیاتی، معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه تبریز در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجو، با اشاره به برخی اقدامات و تمهیدات دانشگاه تبریز در زمینه آموزش مجازی گفت: با توجه به تعطیلی دانشگاه‌ها جهت جلوگیری از شیوع ویروس کرونا و نظر به بخشنامه‌ها و تأکیدات مسئولان محترم وزارت علوم، تحقیقات و فن‌آوری و ریاست دانشگاه با تلاش‌های فراوان صورت گرفته سیستم آموزش مجازی (LMS) دانشگاه تبریز راه اندازی شد.

حیاتی بیان کرد: برخی از مختصات این سیستم افزودند در این سیستم امکان برگزاری ۳۰ کلاس مجازی همزمان با ظرفیت ۱۰۰۰ نفر مهیا شده است ودر این رابطه، راهنمایی‌های لازم به صورت کامل و تصویری در خصوص کار با سیستم LMS نیز برای اساتید و دانشجویان در سایت گروه آموزش‌های آزاد و مجازی دانشگاه به آدرس http://vu.tabrizu.ac.ir قرار داده شده است.

معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه تبریز مطرح کرد: اساتید و دانشجویان پس از مطالعه فایل‌های راهنما چنانچه مشکلی در کار با سیستم داشته باشند می‌توانند با کارشناسان IT دانشکده مربوطه تماس گرفته و یا مشکلات خود را با ایمیل vut@tabrizu.ac.ir مطرح کنند.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار