استعداد هيچ ارتباطي با جنسيت ندارد
به گزارش گروه علمي «شبکه خبر دانشجو»، مريم محمود زاده شب گذشته در نشست «زن در اسلام» در زنجان با اشاره به ارزش زنان در جامعه اسلامي، اظهار داشت: خداوند در قرآن كريم تمامي ويژگي هاي مورد نياز براي تكامل و سعادت زنان و مردان را به طور يكسان عنوان مي كند.
وي تصريح کرد: مسلمان بودن، مؤمن بودن، مطيع بودن، راستگويي، صبر و بردباري، خضوع و خشوع، صدقه دادن، روزه داري، حيا و عفت داشتن و همواره به ياد خداوند بودن از ويژگي هاي مشتركي است كه خداوند در آيه 35 سوره احزاب لازمه انسانيت هر فرد مي داند.
اين استاد دانشگاه به ديدگاه قرآن كريم در خصوص ارزش زنان و مردان نزد خداوند اشاره كرد و اظهارداشت: از منظر دين اسلام در ارزشها و پاداشهايي كه خداوند براي انسان در نظر مي گيرد، هيچ تفاوتي ميان زنان و مردان نيست.
محمود زاده خلقت زنان و مردان را يكسان عنوان كرد و گفت: خداوند تمامي انسانها را از يك مرد و زن خلق كرده و تفاوتي در خلقت آنها وجود ندارد.
وي با اشاره به هدف خلقت انسان، تصريح كرد: هدف خداوند از خلقت انسان رسيدن به كمال و سعادت است كه در آن هيچ تفاوتي ميان زنان و مردان وجود ندارد و همه انسانها مي توانند براي رسيدن به كمال انساني تلاش کنند.
اين استاد دانشگاه تهران به استعدادها و ظرفيت هاي زنان و مردان اشاره كرد و افزود: خداوند متعال به تناسب توان و ظرفيت هر فرد استعداد و تواني را به او عطا کرده است و در اين ميان هيچ تفاوتي ميان زنان و مردان قائل نشده است.
محمودزاده تاكيد كرد: جنسيت هر شخص و انساني نبايد عاملي براي كوچك شمردن استعدادها و قابليت هايش باشد و بايد متوجه بود كه هر انساني در برابر توانايي هايش در برابر خداوند مسئول و پاسخگو است.
وي به عملكرد زنان و مردان نزد خداوند اشاره كرد و ارزش هر انساني را جداي از جنسيت وي، متكي بر اعمال و كردار او برشمرد.
اين استاد دانشگاه تهران با اشاره به وجود برخي نزاع هاي ميان زنان و مردان، خاطرنشان كرد: يك جامعه از وجود هر دو جنس تشكيل شده است و اساس تداوم حيات آن جامعه وجود پيوند و انس ميان اين دو جنس است؛ بنابراين نبايد زمينه نزاع و جدال ميان زن و مرد را به وجود آورد.
محمود زاده به حقوق اختصاصي زنان و مردان در جامعه اشاره كرد و گفت: خداوند در دين اسلام برخي حقوق و قوانين را مختص زنان قرار داده است و در برابر اين حقوق مزايايي را نيز براي مردان در نظر گرفته است.
وي تصريح كرد: لازمه قرار گرفتن انسان در مسير سعادت توجه به حقوق خود، داشتن آگاهي كامل از آن و احترام به حقوق ساير افراد جامعه است که در اين ميان تاكيد بيشتري بر روي رعايت حقوق از جانب مردان و زنان در برابر يكديگر شده است./انتهاي پيام/