کد خبر:۸۵۰۴۶
معاون سياسي- امنيتي استاندار استان چهارمحال و بختياري:
تقويت بصيرت ضروري ترين اصل براي بسيجيان است
معاون سياسي-امنيتي استاندار چهارمحال و بختياري تقويت اصل بصيرت در عصر کنوني را ضروري ترين اصل براي بسيجيان دانست و از آنها خواست توان خود را در تقويت بينش، بصيرت، آگاهي و شناخت مسائل روز به کار برند.
به گزارش گروه سياسي «شبکه خبر دانشجو»، مهندس محمدمراد کاظمي در همايش فرهنگي سياسي بسيجيان کيار، اظهار داشت: وظيفه نيروهاي متديّن و متعهد انقلاب اسلامي ترويج فرهنگ ايثار و از خود گذشتگي و تلاش براي خدمت رساني بهتر و صادقانه تر به مردم و نظام است.
وي هنر بسيجيان و ايثارگران را انتقال اين فرهنگ به نسل جوان دانست و گفت: دشمن با تهاجم وسيع فرهنگي و ايجاد يأس و نااميدي در جامعه به دنبال مقابله با اين نظام مقدس است.
معاون سياسي -امنيتي استاندار چهارمحال و بختياري تقويت اصل بصيرت در عصر کنوني را ضروري ترين اصل براي بسيجيان دانست و از آنها خواست توان خود را در تقويت بينش، بصيرت، آگاهي و شناخت مسائل روز به کار برند.
كاظمي خاطرنشان كرد: فرهنگ ايثار، از خودگذشتگي و تلاش بايد در جامعه نهادينه شود./انتهاي پيام/
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰