مدیر کل امور حقوقی و تعزیرات سازمان حمایت، با اعلام تشکیل پرونده تخلفات ۹۷ میلیون دلاری برای ۴۱ شرکت فعال گفت: پروندههای مذکور در ارتباط با عدم اجرای تعهدات واردکنندگان و تولیدکنندگان در قبال دریافت ارز تشکیل شد.
به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو به نقل از روابط عمومی سازمان حمایت مصرفکنندگان و تولیدکنندگان؛ سید مجتبی سجادی، با اعلام تشکیل پرونده تخلفاتی ۹۷ میلیون دلاری برای ۴۱ شرکت فعال در زمینه محصولات کشاورزی و مواد غذایی، گفت: پروندههای مذکور در ارتباط با عدم اجرای تعهدات واردکنندگان و تولیدکنندگان در قبال دریافت ارز تشکیل و توسط اداره کل امور حقوقی و تعزیرات سازمان حمایت به ادارات کل تعزیرات حکومتی استانها ارسال شده است.
مدیر کل امور حقوقی و تعزیرات سازمان حمایت، با تاکید بر ضرورت نظارت بر دریافتکنندگان ارز رسمی اظهار داشت: طی سالهای اخیر ارز رسمی غالباً به منظور واردات کالاهای اساسی و مهم به شرکتها تخصیص یافته است که تخلف در این خصوص آثار مستقیمی بر معیشت شهروندان دارد.
وی با بیان اینکه شرکتهای موصوف به منظور واردات محصولات کشاورزی و مواد غذایی، بیش از نود و هفت میلیون دلار ارز رسمی از بانک دریافت کردهاند، افزود: این میزان تخلف صرفاً در خصوص محصولات کشاورزی و مواد غذایی بوده و حاصل بررسیهای مستمر کارشناسان این سازمان میباشد.
سجادی ضمن تاکید بر استمرار نظارت سازمان حمایت در ارتباط با عملکرد دریافتکنندگان ارز رسمی بیان داشت: طی ماههای گذشته دستگاههای مختلف نظارتی اهتمام جدی در برخورد با متخلفین ارزی داشتهاند که سازمان حمایت نیز در حیطه اختیارات خود با تمام توان و ظرفیت نسبت به نظارت و تشکیل پرونده در این خصوص اقدام کرده است.
وی افزود: با تعامل صورتگرفته میان سازمان حمایت و بانک مرکزی، اقدامات مؤثری در راستای شناسایی شرکتهای دریافتکننده ارز صورت پذیرفته است که با همکاری شعب تعزیرات حکومتی در صدور آراء، شاهد استرداد این مبالغ به بیتالمال خواهیم بود.