سکوت فیفا در مقابل ناوریهای انجام شده بازیهای بارسلونا و سایر تیمها باعث اعتراض تیمهای دیگر شده است به شکلی که نظریه کانالیزه کردن نتایج بارسلونا را به اذهان متبادر میکند.
گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو_حسین نجار_رقابتهای فوتبال در اروپا بالاخره از سر گرفته شد، اما این بار بدون حضور تماشاگر. ویروس کویید ۱۹ که همه به اسم کرونا بیشتر با آن آشنا هستند به این سرگرمی پرهیجان هم رحم نکرد و باعث خالی شدن سکوهای پر از تماشاچی شد، اما مانع از پیگیری آن توسط هواداران نشد.
این رقابتها در اروپا نسبت به دیگر نقاط جهان زودتر پا گرفت. موضوع گزارش ما در اسپانیا و در لالیگا در حال وقوع است. یک تبانی و دستانی که مثل همیشه از پشت پردهها به صورت پنهانی تعیین نتیجه به نفع تیم خاصی است. البته شاید بتوان آن را یک احتمال قوی نام برد.
رقابت بین دو تیم قدیمی لالیگا یعنی رئال مادرید و بارسلونا از دیرباز نقطه توجه تمام جهان بوده. این رقابتها جنبه سیاسی نیز دارد، زیرا بارسلونا از منطقه کاتالونیا همیشه با طرفدارانی که ساز جدایی از اسپانیا را میزدند با رئال مادرید که نماد قدرت اسپانیا است نه رقابت، که جنگ داشته است و آمار هم همیشه نشان دهنده این بوده که چرخه پیروزی به کام سپیدپوشان پایتخت بوده است. اما این چرخه هیچوقت به مزاج آبی و آناریها خوش نیامده و آنها به دنبال رو کردن برگ برنده و پیروزی بودهاند.
تلاشهای کاتالانها همیشه رنگ و بوی تبانی داشته است به شکلی که در این چند سال داوران به صورت محیرالعقولی سوتهایی به نفع بارسلونا زدهاند؛ که در ذیل به تاریخچه از این تبانیها اشاره میکنیم.
نیمه نهایی UCL سال ۲۰۰۹ میان بارسلونا و چلسی
بسیاری از طرفداران فوتبال رقابت میان چلسی و بارسلونا را استارت شروع سوتهای جانبدارانه داوران به نفع بارسلونا میدانند و این را لکه ننگی در کارنامه داوری فیفا به حساب میآورند. در نیمه نهایی رقابتهای لیگ قهرمانان اروپا که میان چلسی و بارسلونا برگزار شد بازی در نهایت با گل دقیقه ۹۴ آندرس اینیستا به پایان رسید و درب خروج لیگ قهرمانان به واسطه پذیرش گل در خانه به آبی پوشان لندن نشان داده شد. بازیکنان چلسی در طول بازی به شکل عجیبی توسط داور از جریان بازی کنار گذاشته شدند و بازی به شکلی در اختیار بارسلونا گذاشته شد تا آنها بتوانند گل پیروزی را به ثمر برسانند.
در اولین صحنه فلورن مالودا توسط دنی آلوز که در آن زمان بازیکن بارسلونا بود در محوطه جریمه متوقف شد. در حالی که مالودا چند متری در درون محوطه جریمه سرنگون شده بود، اما داور خطا را خارج از این محوطه اعلام و پنالتی اول را از چلسی گرفت.
صحنه دوم مربوط میشد به سرنگون کردن دیدیه دروگبا که اینبار توسط اریک آبیدال انجام شد. این پنالتی محرض از طرف داور تشخیص داده نشد و پنالتی دوم هم از چلسی سلب شد.
صحنه بعد باز هم در محوطه جریمه و باز هم برروی دروگبا اتفاق افتاد و این دفعه نوبت توره رسید تا دروگبا را با یک تکل از پشت نقش بر زمین کند و داور بازهم در سوت خود ندمد تا اعتراضات تماشاچیان و بازیکنان را برانگیزد.
بعد از دروگبا نوبت به نیکلاس آنلکا رسید در محوطه جریمه نقش بر زمین شود و باز هم داور از اعلام پنالتی چشم پوشی کند.
چند دقیقه بعد جرراد پیکه که این روزها مدعی سوتهای جانبدارانه به نفع رئال مادرید است، به صورت واضحی توپ را با دست گرفت و این اتفاق به فاصله چند متری از داور اتفاق افتاد و باز هم داور دستور ادامه بازی را صادر کرد.
در لحظات پایانی بازی و در حالی که چلسی میتوانست با پنالتی دیگری که توسط داور به واسطه جلوگیری از ورود توپ به دروازه با دست دفاع بارسلونا انجام شد، به مرحله بعد سعود کند، اما داور ترجیح داد در برابر فریادهای میشائیل بالاک از صحنه بگریزد تا این بازی به شکل فوقالعاده ناجوانمردانهای به سود بارسلونا به اتمام برسد و شکست حریف لندنی در خانه خود تحمیل شود.
این بازی نقطه شروع این سوتها در سال ۲۰۰۹ برای بارسلونا بود.
در لالیگای جاری و در جریان بازی رفت دو تیم بارسلونا و رئال مادرید که در استادیو نیوکمپ برگزار شد، ناداوریهایی انجام شد که در صورت عدم انجام آنها میتوانست بازی حداقل با نتیجه ۳ بر صفر به نفع تیم میهمان یعنی رئال مادرید به پایان برسد.
در صحنه اول لنگله دفاع بارسلونا با کف پا ضربه مهلکی را به ران پای رافائل واران دفاع رئال مادرید وارد کرد که حتی بعد از این بازی تصاویر منتشر شده خود گویای ماجرا بود. جالب این بود که بازیکنان بارسلونا منکر هرگونه برخورد عمدی در این صحنه بودند.
در صحنه بعد روی یک ضربه کرنر باز هم یک این واران بود که سرنگون شد تا باز هم داور بی تفاوت از کنار این صحنه خطا عبور کند و شائبههای ناداوریهای از پیش تعیین شده را پررنگتر از قبل کند.
بازیکنان رئال مادرید بر این باورند که که صحنه سوم خطایی نیز وجود داشته که میتوانست منجر به پنالتی سوم هم شود و در نهایت گرث بیل روی یک حمله، رئال به گل رسید که داور در عین ناباوری آن را مردود اعلام کرد تا این سوت مهر تاییدی بر ناداوریهای آن بازی باشد.
متئو لاهوز و هرناندز هرناندز از داورانی هستند که همیشه داوری آنها در بازیهای بارسلونا در مقابل دیگر تیمها با حرف و حدیثهای بسیاری همراه بوده است. سکوت فیفا در مقابل این ناوریها باعث اعتراض تیمهای دیگر شده است به شکلی که نظریه کانالیزه کردن نتایج بارسلونا را به اذهان متبادر میکند.
این ناداوریها تا جایی پیش رفته است که اکنون که بازیهای فوتبال در لالیگا از سر گرفته شده و رئال مادرید به صدر جدول صعود کرده است، طرفداران بارسلونا، بازیکنان و کادر این تیم اتهام تبانی را به رقیب دیرینه خود وارد میکنند.