آخرین اخبار:
کد خبر:۸۵۹۸۱۳

مخالفت شهروندان توکیو با برگزاری بازی‌های المپیک

تحقیقات جدید نشان می‌دهد که بیش از نیمی از شهروندان توکیو با برگزاری بازی‌های المپیک و پارالمپیک در سال ۲۰۲۱ هم مخالف هستند.

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، به نقل از سایت فدراسیون تکواندو، بازی‌های المپیک توکیو 2020 به دلیل همه گیری ویروس کرونا به سال 2021 موکول شده اما شک و گمان‌هایی در مورد برگزاری این رویداد حتی بعد از یک‌ سال همچنان وجود دارد.

طبق تحقیقات انجام شده 51.7 درصد شهروندان توکیو موافق لغو و یا تعلیق مجدد بازی‌های المپیک هستند، در حالیکه 46.3 درصد موافقت خود را با برگزاری این رویداد اعلام کردند. 24 درصد نیز موافق تغییر تاریخ برگزاری المپیک به زمانی دیرتر از سال بعد هستند. این راه حل‌های جایگزین بارها توسط مسئولان برگزار کننده المپیک توکیو 2020 و مدیران کمیته بین المللی المپیک رد شده است.

31 درصد شهروندان نیز موافق تغییر شکل برگزاری در تاریخ به تعویق افتاده هستند. برنامه ریزان توکیو 2020  به منظور ساده تر کردن هر چه بیشتر رقابت‌ها، حدود 200 ایده را آماده کرده‌اند. 15.2 درصد از شهروندان نیز از برگزاری المپیک با همان کیفیت قبلی پشتیبانی کردند.

بسیاری معتقدند که تاریخ‌های تعیین شده برای المپیک توکیو در صورت شیوع مجدد ویروس کرونا در سطح وسیع و تولید نشدن واکسن آن همچنان امکان پذیر نخواهد بود.

توماس باخ رییس کمیته بین المللی المپیک موافق لغو رقابت‌ها در صورت فراهم نشدن امکان برگزاری در سال 2021 است و در مورد تعویق مجدد آن همچنان ملاحظاتی در نظر نگرفته است.

هارویوکی تاکاهاشی، عضو هیات مدیره کمیته برگزاری توکیو 2020 معتقد است که تغییر تاریخی دیگری باید در برگزاری این رویداد اعمال شود. تاخیر در برگزاری رقابت‌ها چالش‌های منطقی زیادی را در پی خواهد داشت که باخ از آن با عنوان " پازلی بزرگ که نیاز به جاگذاری اجزاء مختلف آن وجود دارد."

یکی از موضوعات اصلی مورد بحث در هیات‌های انتخاباتی امسال توکیو، برنامه ریزی مجدد برای برگزاری رقابت‌ها است. ترس‌ها در مورد موج دوم ویروس کرونا در پایتخت ژاپن با ابتلای 50 مورد جدی در طول چهار روز گذشته  افزایش پیدا کرده و ژاپن را در وضعیت هشدار قرارداده است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار