خط ملي اورژانس اجتماعي راه اندازي مي شود
آخرین اخبار:
کد خبر:۸۶۰۳۳

خط ملي اورژانس اجتماعي راه اندازي مي شود

سرپرست دفتر مداخله و بازتواني سازمان بهزيستي گفت: با راه اندازي خط ملي اورژانس اجتماعي بسياري از مشکلات بهزيستي کاهش مي يابد.

به گزارش گروه اجتماعي «شبکه خبر دانشجو»، فرهاد اقطار در نشست امروز سازمان بهزيستي با موضوع وظايف سازمان بهزيستي در خصوص اعتياد، متکديان و کودکان کار و خيابان در  خصوص لايحه اورژانس اجتماعي اظهار داشت: لايجه اورژانس اجتماعي که تا کنون به دليل عدم انسجام برنامه و عدم تخصيص اعتبار و پذيرش نيرو راکد مانده بود در وزارت رفاه  مطرح شد و لايحه تا چند هفته آينده به هيات دولت ارسال مي شود.

وي در ادامه گفت: در حال حاضر در خصوص اورژانس اجتماعي 138 مرکز مداخله در بحران ، 91 خط اورژانس و166 مورد خدمات سيار  پايگاه اجتماعي در حال فعاليت است که بيشتر اين برنامه ها در مناطق محروم و يا مناطقي که به اين امکانات دسترسي نداشتند صورت گرفته است.

سرپرست دفتر مداخله و باز تواني سازمان بهزيستي در ادامه با بيان عدم اعتبارات لازم براي گسترش برنا مه ها در خصوص اورژانس اجتماعي خاطر نشان کرد: 3هزار و 500نيرودر کل کشور در حال فعاليت هستند و اعتباري بالغ بر 21ميليارد تومان در سال براي ساماندهي ماشين و  پرسنل اورژانس ديده شده که 3 ميليارد تومان ازسوي خود سازمان و 3 ميليارد تومان از بودجه دولت و بقيه اين اعتبارات از سوي وزارت رفاه تامين شود.

اين مقام مسئول در سازمان بهزيستي در ادامه از راه اندازي خط ملي در اورژانس اجتماعي خبر داد و آن را چاره اي براي حل بسياري از مشکلات اين سازمان دانست.

اقطار با اعلام اين موضوع تصريح کرد: مراکز بهبودي که از سال 86 راه اندازي شد دستور العمل و شيوه و پروتکل خاص و معين نداشت اما اواخر سال 87 اعلام شد کمپ هايي که تنها مجوز از سوي سازمان بهزيستي دارند اجازه فعاليت خواهند داشت و بقيه غير مجاز بوده و تعطيل مي شوند. در حال حاضر 118 کمپ مجوز فعاليت از سوي سازمان دريافت کرده اند و 100کمپ تا موافقت اصولي در حال پيگيري هستند.

وي در ادامه با بيان آسيب زا بودن بسياري از کمپ هاي در حال فعاليت اظهار داشت: بسياري از کمپ ها آسيب زا بوده و ضربه به درمان مي زند. به اين دليل پروتکل درماني با شيوه و دستورالعمل خاص از سوي سازمان تدوين شده و بعد از امضاء رئيس سازمان به همه کمپ ها در  استان ها ابلاغ مي شود و بايد همه مراکز طبق اين دستور العمل فعاليت کرده در غير اين صورت تعطيل مي شوند.

سرپرست مداخله و بازتواني سازمان بهزيستي در اين خصوص اظهار داشت: در سال 88 در استان تهران 3هزار و 289 کودک از طريق شهرداري، نيروي انتظامي با حکم قضايي از پايانه ها و يا به صورت خودمعرف از سوي بهزيستي پذيرش شدند که2هزار و 260نفر ايراني و هزار و20نفر از اتباع خارجي بودند./انتهاي پيام/

پربازدیدترین آخرین اخبار