ايران و لبنان در مقابل دشمنان بشريت داراي مسئوليت هاي سنگيني هستند
آخرین اخبار:
کد خبر:۸۶۱۱۸
رئيس جمهور:

ايران و لبنان در مقابل دشمنان بشريت داراي مسئوليت هاي سنگيني هستند

رئيس جمهور با اشاره به اينکه لبنان و ايران عضو يک پيکر واحد هستند، اظهار داشت: دو ملت در مقابل دشمنان بشريت و مستکبران داراي ماموريت ها و مسئوليت هاي سنگين و مشترکي هستند.

به گزارش گروه سياسي «شبکه خبر دانشجو»، دکتر محمود احمدي نژاد در ديدار مسئولين و مقامات ارشد جنبش امل با بيان اينکه مردم و مقاومت لبنان در خط مقدم خداپرستان و آزاديخواهان جهان قرار دارند، گفت: آگاهي بي نظيري که در جبهه مقاومت ملت هاي منطقه از لبنان تا ايران شکل گرفته، باعث شکست همه دشمنان خواهد شد.

احمدي نژاد با اشاره به اينکه لبنان و ايران عضو يک پيکر واحد هستند، اظهار داشت: دو ملت در مقابل دشمنان بشريت و مستکبران داراي ماموريت ها و مسئوليت هاي سنگين و مشترکي هستند.

رئيس جمهور با بيان اينکه دشمنان در تکاپو هستند تا امنيت، همدلي و اتحاد بوجود آمده در لبنان را خدشه دار کنند، گفت: به فضل الهي مسئولان و گروه هاي مقاومت لبناني با حکمت، تدبير و تقويت همبستگي همه توطئه هاي دشمنان را خنثي خواهند کرد.

وي همچنين با بيان اينکه شرايط جهان اسلام و دنيا در پي ايستادگي و بيداري ملت هاي منطقه، به سرعت درحال تغيير است، تصريح کرد: نظامات مادي و سلطه جهاني به بن بست رسيده و جهان به شدت نيازمند عدالت است و حاکميت عدالت جز در سايه يگانه پرستي و انديشه ولايت غير ممکن است و اين همان ماموريتي است که ملت هاي مستقل و عدالت خواه آنرا دنبال مي کنند.

رئيس جمهور در ادامه ويژگي ها و نقش تاثير گذار امام موسي صدر در احياي مقاومت در جنوب لبنان در برابر متجاوزين و رژيم صهيونيستي را مورد اشاره قرار داد و بر ضرورت پيگيري همراه با حکمت و تدبير به منظور روشن شدن سرنوشت وي و همراهانش تاکيد کرد.

سران و مسئولان ارشد جنبش امل نيز در اين ديدار با ارائه گزارشي از آخرين وضعيت مقاومت و منطقه، با اشاره به گسترش و فراگير شدن فرهنگ مقاومت در بين آحاد مردم لبنان اظهار داشتند: ملت و گروه هاي لبناني با وحدت موضع و استحکام در برابر رژيم صهيونيستي و متجاوزين يکپارچه و متحد هستند و اجازه هرگونه تعدي گري را از صهيونيست ها سلب خواهند کرد.

مسئولان جنبش امل که به مناسبت سي و دومين سالگرد ربوده شدن امام موسي صدر به تهران سفر کرده اند همچنين با اشاره به پيگيري هاي خود در اين خصوص بر لزوم همکاري کشورهاي اسلامي براي روشن شدن سرنوشت امام موسي صدر تاکيد کردند./انتهاي پيام/

پربازدیدترین آخرین اخبار