آخرین اخبار:
کد خبر:۸۶۶۳۱۳
در طوفان توئیتری مطرح شد

واگذاری، خلاف قانون کشت و صنعت مغان / خصوصی‌سازی راه خروج از اقتصاد دولتی است، نه تاراج اموال عمومی

دانشجویان اردبیلی در طوفانی توییتری اعلام کردند الزامات واگذاری کشت و صنعت مغان رعایت نشده و این واگذاری خلاف قانون بوده است.

به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، میلاد بیغاله، دبیر شورای تبیین مواضع بسیج دانشجویی اردبیل در توییتی به مطالبه ابطال واگذاری کشت و صنعت مغان اشاره کرد و نوشت: هیات داوری با مشاهده تخلفات رأی به ابطال قرارداد واگذاری کشت و صنعت مغان داده بود، اما دولت همچنان بر واگذاری پافشاری می‌کند.
//// واگذاری خلاف قانون کشت و صنعت مغان / خصوصی سازی راه خروج از اقتصاد دولتی است، اما نه با تاراج اموال عمومی

وی در توییت دیگری بیان کرد: الزامات واگذاری کشت و صنعت مغان رعایت نشده و این برخلاف قانون است.
//// واگذاری خلاف قانون کشت و صنعت مغان / خصوصی سازی راه خروج از اقتصاد دولتی است، اما نه با تاراج اموال عمومی

سجاد گلی، دبیر قرارگاه شهید احمدی روشن اردبیل نیز در توییتر خود با اشاره به اینکه خصوصی سازی یک راه خروج از اقتصاد دولتی است، خصوصی سازی کشت و صنعت مغان را تاراج اموال عمومی دانست.

گلی نوشت: خصوصی سازی به عنوان یکی از راه‌های برون رفت از اقتصاد دولتی و افزایش بهره وری بنگاه‌ها و دست یابی به توسعه اقتصادی مطرح است. اما تاراج اموال عمومی در پوشش خصوصی سازی قابل قبول نیست.
//// واگذاری خلاف قانون کشت و صنعت مغان / خصوصی سازی راه خروج از اقتصاد دولتی است، اما نه با تاراج اموال عمومی

گفتنی است، شب گذشته فعالان دانشجویی اردبیلی با اشتراک هشتگ ابطال واگذاری و حراج کشت و صنعت مغان، نظرات خود را درباره این واگذاری منتشر کردند.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار