جمهوري اسلامي با الگوبرداري از آموزه‌هاي ديني، آرمان هاي خود را دنبال کند
آخرین اخبار:
کد خبر:۸۷۸۲۶
شوراي هماهنگي تبليغات اسلامي استان فارس:

جمهوري اسلامي با الگوبرداري از آموزه‌هاي ديني، آرمان هاي خود را دنبال کند

شوراي هماهنگي تبليغات اسلامي استان فارس با اشاره به تاريخ پر از حماسه انقلاب اسلامي گفت: امروز جمهوري اسلامي با الگوبرداري از آموزه هاي ديني و ستم ستيزي شيعي اهداف آرماني خود را دنبال کند.

به گزارش خبرنگار «شبکه خبر دانشجو» از شيراز، شوراي هماهنگي تبليغات اسلامي استان فارس، با صدور بيانيه اي به مناسبت فرارسيدن سالروز قيام خونين 17 شهريور آورده است: تاريخ انقلاب اسلامي همواره روزها و مقاطع حساس و سرنوشت سازي را پشت سر گذاشته است.

 ‌اين بيانيه افزوده است: 17شهريور سالروز کشتار وحشيانه تظاهرکنندگان مسلمان و حق جوي تهران از جمله اين ايام است که رژيم خونخوار پهلوي خيزش عمومي مردم بي دفاع در ميدان ژاله (شهدا) تهران به گلوله بست و تعداد کثيري از مردان، زنان و کودکان را به خاک و خون كشيد.

شوراي هماهنگي تبليغات اسلامي استان فارس، با اشاره به اينکه ما امروز در مقطعي به سر مي بريم که لازم است گذشته پر افتخار انقلاب اسلامي را چراغ راه هدايت خود قرار دهيم، تصريح کرد: گذشته تاريخ انقلاب اسلامي پر از حماسه هاي ماندگار است، روزهايي که براي به دست آوردن استقلال و اقتدار ملي، شهداي گرانقدر خون پاک خويش را نثار اسلام و انقلاب کردند تا امروز جمهوري اسلامي با الگوبرداري از آموزه هاي ديني و ستم ستيزي شيعي اهداف آرماني خود را دنبال کند.

در ادامه اين بيانيه آمده است: بار ديگر ضمن تجديد ميثاق با آرمان هاي امام راحل (ره) و مقام عظماي ولايت، ثبات امروز کشور را مديون خون شهداي عزيز انقلاب و هشت سال دفاع مقدس دانسته و استمرار راه آنان را ضامن حيات و بالندگي ميهن اسلامي مي داند.

شوراي هماهنگي تبليغات اسلامي استان فارس در اين بيانيه همچنين از مردم شهيد پرور شيراز براي حضور در مراسم بزرگداشت مقام شامخ شهدا که صبح فردا توسط سپاه فجر فارس در گلزار شهداي شيراز برگزار مي شود، دعوت به عمل آورده است./انتهاي پيام/

پربازدیدترین آخرین اخبار