دانشجویان تجمع كننده: سوزاندن قرآن نشانه زوال استكبار جهاني است
به گزارش خبرنگار سیاسی «شبکه خبر دانشجو»، در اين بيانيه كه در جمع بيش از 50 دانشجو در دانشگاه هاي علوم پزشكي قرائت شد، آمده است: اين اقدام ادامه سناريويي است كه آمريكا، اسرائيل، انگلستان و هم پيمانانش در منطقه و دنيا دنبال مي كنند.
این بیانیه می افزاید: آنها فكر مي كنند كه مي توانند با سوزاندن قرآن اسلام را از بين ببرند؛ آنها بايد بدانند جهان اسلام فقط عربستان نيست، بلكه جهان اسلام وسيع تر از آن است و آنها در برابر امت اسلامي حرفي براي گفتن نخواهند داشت.
در ادامه این بیانیه آمده است: همه اين اقدامات خصمانه نشانه زوال استكبار جهاني است؛ هر روز كه مي گذرد دنياي غرب بيشتر در باتلاق خود غرق مي شود و دست آنها براي جهانيان و شهروندان خودشان رو شده است.
دانشجویان در پايان این بیانیه تاکید کردند: ما باید صدای خود را به جهانیان برسانیم و در مقابل آنها ايستادگي كنيم و اين پيام بايد به گوش كشورهاي خائن عرب برسانيم./انتهاي پيام/