قرارگاه جهادی مقابله با کرونا بسیج دانشجویی دزفول راه‌اندازی شد
آخرین اخبار:
کد خبر:۸۸۶۲۳۳
خنیفر در گفتگو با دانشجو:

قرارگاه جهادی مقابله با کرونا بسیج دانشجویی دزفول راه‌اندازی شد

دبیر قرارگاه جهادی بسیج دانشجویی شهرستان دزفول گفت: قرارگاه جهادی مقابله با ویروس کرونا با عنوان «شهید دکتر عبدالرضا موسوی» از سوى بسیج دانشجویی شهرستان دزفول راه‌اندازی شد.

قرارگاه جهادی مقابله با کرونا بسیج دانشجویی دزفول راه‌اندازی شد

محمد خنیفر، دبیر قرارگاه جهادی بسیج دانشجویی شهرستان دزفول در گفتگو با خبرنگار دانشگاه خبرگزارى دانشجو، گفت: با توجه به فرمان مقام معظم رهبری مبنی بر ورود نیرو‌های داوطلب به میدان مقابله با ویروس کرونا، قرارگاه جهادی با عنوان «شهید دکتر عبدالرضا موسوی» در شهرستان دزفول آغاز به کار کرد.

خنیفر افزود: این قرارگاه جهادی بر اساس شناسایی‌های صورت گرفته در یکی از مناطق محروم و قرمز شهرستان برپا شده و تا خارج کردن منطقه از وضعیت قرمز به ایفای نقش خواهد پرداخت.

دبیر قرارگاه جهادی بسیج دانشجویی شهرستان دزفول اظهار کرد: این قرارگاه علمی و جهادی در شش کمیته خادمین سلامت، آموزش، رسانه، پشتیبانی، مطالبه گری و مساجد و نوسازی معنوی با اجرای برنامه‌های ابتکاری و کیفی ایفای نقش خواهد کرد.
پربازدیدترین آخرین اخبار